Miriam Kušnierová z X-Factoru spieva o láske v skladbe producenta Besikyho.

Nová slovenská produkcia v podobe spolupráce Besikyho a Miriam Kušnierovej prináša so sebou zaujímavý výsledok v podobe skladby s názvom „Láska je dôležitá“.

Jedná sa o čerstvú spoluprácu týchto dvoch mladých ľudí, ktorých spojila myšlienka spoločnej skladby potom, ako sa jej samotný text dostal do rúk už spomínanej Miriam.

05

Ako uvádza Besiky, napísať text skladby bolo zložitejšie ako vytvorenie celého hudobného podkladu. „Najskôr som si vytvoril beat, ktorý bol pre moju tvorbu dovtedy nezvyčajný, keďže moja produkcia je založená prevažne na beatoch tanečnej hudby. Celkom sa mi to zapáčilo a tak som si povedal, že napíšem ku skladbe aj text. Nasledovalo niekoľko úprav a cez kamaráta Miloša Jurigu z Čachtíc sa tento text dostal až k Miriam Kušnierovej, ktorú som požiadal o spoluprácu“ (uvádza ďalej producent skladby).

Besiky pridal k skladbe mimo iného aj vlastnú vokálovú časť, kde prostredníctvom rapu vypĺňa jednotlivé hudobné pasáže. Finálnu podobu tejto skladby už následne dotvoril len správny mixing a mastering, o ktorý sa postaralo slovenské vydavateľstvo Semitrance Records, pod ktorým bola skladba aj oficiálne vydaná.

Zakúpiť si ju je tak možné už dnes na celosvetovo uznávanom portáli iTunes v rámci kompilácie The Various Genres vol. 5.

Miriam Kušnierová spieva už od svojich 7 rokov, má za sebou niekoľko vystúpení vrátane učinkovania v slávnej speváckej súťaži X-Factor, kde sa prebojovala medzi 17 najlepších spevákov. Rozhodnutie prepožičať hlas do elektronickej hudby prišlo po prvý krát práve v skladbe „Láska je dôležitá“.

07

Besiky začal svoju djskú a producentskú kariéru niekoľko rokov dozadu a dnes už chystá vydať aj svoj prvý album, na ktorý sa tak môžete tešiť už čoskoro. Jeho hudobný žáner je možno pomenovať ako kresťanská elektronická hudba.

Zdroj: Semitrance Records