Mirai štartujú jarnú časť turné. Nový playlist a halová show v kluboch.

Skupina Mirai je momentálne, najlepšou mladou českou skupinou. Dôkazom sú dve nominácie na cenu Anděl, vypredaná jesenná časť turné, vrátane pražského Fora Karlín, dve prvé miesta za singel roka ØTCHI , domáci album roka ARIGATÓ, alebo aj teraz už skoro vypredaná jarná časť turné, ktorá štartuje tento víkend vo Valašskom Meziříčí. Mirai Tour 2020 sľubuje halovú show v klubovom prostredí, žánrovú pestrosť a neopakovateľný zážitok. Fanúšikov čaká od 6.marca do 3. apríla, nová show, nový playlist. Ako support sa v prvej polovici tour predstaví spevák Marcell a druhú časť podporí Adam Mišík so skupinou.

Jesennú časť turné skupiny Mirai si nenechalo ujsť viac než 10 000 divákov, a jarná časť je už tiež pomaly vypredaná. Zo všetkých deviatich mies do ktorých sa Mirai chystajú, zostávajú posledné vstupenky len v Českých Budějovicích a Jablonci nad Nisou. „Jarní část tour k desce Arigató se z velkých hal přesouvá do bezprostřednějších prostor klubů, kam se budeme snažit přivézt vyprodanou halovou show z podzimu,“ pozýva na tour Mirai. Zbrusu nová show a playlist, ktorý sa už nikdy nebude opakovať.

 Momentálne sme v záverečnej fáze príprav, sme na sústredení vo Frýdlante nad Ostravicí. „Ladíme detaily kolem světel, scény, playlistu atd. Moc se těšíme, páč od podzimu máme připravených spoustu změn. Chceme, aby každá šňůra nabídla nové nápady a písničky, ať je to prostě zábavný,“ prezrádza natešene Mirai.

Ide o posledné samostatné koncerty na rok 2020, okrem letných festivalov, na ktorých Mirai, samozrejme nebudú chýbať.

 Posledné vstupenky v predaji tu.

MIRAI TOUR 2020
6. 3.  Valašské Meziříčí
7. 3.  České Budějovice
13. 3.  Pardubice
14. 3.  Jablonec nad Nisou
18. 3.  Olomouc
21. 3.  Krnov
22. 3. Krnov
27. 3.  Plzeň
28. 3.  Karlovy Vary
3. 4. Zlín

https://www.miraimusic.cz/
https://www.facebook.com/kapelamirai/

Zdroj: TS