Millhouse vydali videoklip Mangy Wolf.

Alter-stoner-rocková kapela Millhouse vypustila videoklip ku skladbe „Mangy Wolf“. Skladba je zároveň singel k pripravovanému albumu, ktorý môžeme očakávať na jar 2014.

Klip si kapela robila svojpomocne. „Veľké vďaka patrí priateľom, ktorý priložili ruku k dielu.“, hovorí spevák Shorty. „Na námete sa spolupracovalo s Marekom Hradským a Viktorom Milosavljevičom. Vznikol koncept, od ktorého sa odvíjalo samotné natáčanie. „Mangy wolf“ je v skutočnosti ona a jej meno je Ainu Tasha, alebo len Melian, ako ju majiteľ Marián Sitta volá. Zábery vlka sa točili na Zobore neďaleko Nitry odkiaľ Melian pochádza. Všetko točila naša talentovaná kamarátka Werdza. Zvyšok vznikal v priestoroch SMT Studia, kde sa pripojili ďalší dvaja kameramani. Marek Lago a Jano Granec. Všetok materiál sme odovzdali Borisovi Verešovi a spoločne postrihali a vdýchli videu život.“ Súčasne prebiehali práce na nahrávke, kde si všetky nástroje kapela nahrala sama a poslala na mixáž a mástering Milanovi Malíkovi do M2 recording studia.

Skladba je singel k pripravovanému albumu „Event Horizon“, ktorý uzrie svetlo sveta na jar 2014. „Bude obsahovať desať skladieb a jedného hosťa. Zatiaľ.“, pridal Shorty. Na zvuku sa bude opäť podieľať Milan Malík.

Mangy Wolf 

Millhouse Facebook
Coopilation Records

Zdroj: Coopilation Records