MidnightDubs: Sully (UK) & Roswell47 (AT) sa predstavia v Nu Spirit clube!

SULLY – Dlho predtým ako uk garage znovu obživol a o future garage sa nikomu ešte ani len nesnívalo, SULLY aka Jack Stevens, začal hľadať priestor medzi 2stepom, dubstepu, breakstepovými beatom, a to všetko okorenil drzosťou jungle.

Sully

Pre Sullyho je hlavnou prioritou hudba, ktorá dostáva prednosť pred popularitou. Nepotrebuje byť stredobodom pozornosti, no jeho tvorba si vďaka svojej nadčasovosti našla sama miesto na hudobnej scéne, čo je dôkazom jeho talentu.

Sully je ako duch. Rozhovory, či živé vystúpenia sú u neho raritou, no na svojom konte má množstvo singlov, ktoré vyšli vo vydavateľstvách ako Harmitage, 2nd Drop, Frijsfo Beats, Creative Space a i. Minuý rok mu vyšiel album „Carrier“ na Keysound Recordings, ktorý v sebe ukrýva štýly ako uk funky, 2step, house a juke obohatené o svieže synthy. Tento album je epický skvost nesúci Sullyho tradičnú známku nadčasovosti.

https://www.discogs.com/artist/Sully+%285%29

ROSWELL47 – Roswell je priekopník Ghettobass a Technobass scény v Rakúsku. V ’97 si otvoril vo Viedni klub „Elektroploitation“, ktorý taktiež dopomohol tanečnej scénu u západných susedov. Jedna z jeho rezidentných parties venovaná práve Bass & Ghettotech hudbe patrila medzi prvé parties s takýmto soundom v Európe. V tom čase sa ako agent stral o Aux 88, DJ Assault, DJ Godfather, Detroit Grand Pubahs, Two Lone Swordsmen, Juan Atkins, Andrew Weatherall, I-F či DMX Krew.

Roswell47

V roku 2002 spolu s Plakom otvorili – „Bounce Records“, ktorý skoro 10 rokov zásoboval djov platňami so soundom ako uk garage, uk funky, dnb, dubstep, bass, grime, ghettobass, techno bass, hip hop etc. V 2007 založili aj prvú dubstepovú party vo Viedni s názvom Bounce! Roswell47 sa na MidnightDubs predstaví v špecialnym setom, ktorý bude ako cesta z Miami Bass do Atlanty, z Detroit Ghettotechu ku Chicago Juke, cez Rio Baile Funk a Baltimore Club až k Uk Funky a Uk Bass.

https://www.facebook.com/BounceVienna

Ronin

Kepikei

Line up:
SULLY (Keysound, Frijsfo, 2nd Drop) / UK
ROSWELL47 (Bounce!) / AT
Kepikei (Sonic District) / SK
Ronin (MND) / SK

Entry: 5€
subbass, uk funky, juke, ghetto bass, ghetto tech, nu sound
Flyer by Marek Nový (mareknovy.sk)
https://www.facebook.com/SonicDistrict
https://midnightdubs.com/

MND

Zdroj: MND
Publikoval: Redakcia GREGI.NET