Michaellin album pokrstili hostia v klube lentilkami!

Deväť dní po vydaní albumu Mám, čo mám si Michaella pozvala priateľov do prešovského klubu Bizarre, aby ho spolu pokrstili.

Talentovaná speváčka viackrát zdôraznila, že jej druhá platňa má pre ňu osobnejší charakter a tieto svoje slová potvrdila hneď pri prvej skladbe večera Do neba volám, kedy sa neubránila slzám. „Bolo otázkou času, kedy ma odkaz tejto pesničky zlomí aj na koncerte a keďže všetko okolo krstu som vnímala veľmi emotívne, rozplakala som sa. Ľudia, ktorí boli vzadu si mysleli, že mi vypadol mikrofón a pravdu sa dozvedeli až neskôr,“ vysvetľovala už s úsmevom Michaella.

V playliste v prvom bloku nechýbal ani eurovízny hit O nás s kapelou Free Voices a duet Hranice, počas ktorého robil Michaelle spoločnosť Martin Husovský. Prítomnosť lídra Komajoty na pódiu nebola náhodná, pretože text napísal jeho brat Jozef. „Hranice na koncertoch nikdy nehráme, lebo mi príde zvláštne spievať v češtine. Na krst som si však pozvala Maťa a smiala som sa, nech sa poďakuje bratovi za všetky ř, ktoré do textu zakomponoval,“ pokračovala v dobrej nálade Michaella.

Práve Hranice ukončili prvú časť koncertu, po ktorej prišiel na rad slávnostný krst. Jeho priebeh tajila Michaella do poslednej chvíle, preto jej rozhodnutie prekvapilo. Krstilo sa lentilkami. „Pre lentilky som sa rozhodla z dvoch rovnocenných dôvodov. Som mamou a lentilky k deťom patri automaticky. Zároveň som chcela ukázať, že hudba je pestrá a nemali by sme ju vnímať čierno-bielo,“ uviedla Michaella.

Druhé prekvapenie pripravila krstným rodičom. Tento honor totiž ponúkla všetkým. Svojej kapele a každému z hostí v klube… „Na albume pracovala celá kapela a naša hudba je pre všetkých. Toto bolo pre mňa hlavnou motiváciou, aby sme ho pokrstili spolu. Som rada, že to nakoniec vyvolalo milý ohlas, lebo ak som sa k niekomu s albumom nedostala, ľudia kričali, aj my chceme byť krstnými rodičmi,“ dodala Michaella.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Jaroslav SOHE Suchár