Michaelle urobila krásny deň partia plejbojov.

Speváčka Michaella si urobila krásny deň v spoločnosti príťažlivých chlapov. Reč je o jej novom klipe, ktorý sa natáčal neďaleko Prešova.

Ako ďalší singel zo svojho aktuálneho albumu Mám, čo mám si Michaella vybrala skladbu Krásny deň. Keďže túto pieseň si už počas nahrávania v zime spájala s letnou pohodou, s príchodom prázdnin sa rozhodla zvýrazniť jej atmosféru videoklipom.

S nápadom na scenár prišiel Jaro „Jaris“ Vaľko s tým, že jeho definitívna verzia sa upiekla doma v speváčkinej obývačke. Vo videu hrá hlavnú úlohu veteránska Škoda Octavia, v ktorej Michaella fotila prednedávnom promo fotky a už spomínaná zostava plejbojov. „Dala som oznam na Facebook, že by sme potrebovali do klipu chalanov. Niektorí sa prihlásili mne a ďalších pozval Jaris. Počas celého nakrúcania sme si užívali výbornú náladu a hoci popoludní aj spŕchlo, povedali sme si, že si predsa nenecháme pokaziť krásny deň,“ usmievala sa Michaella.

V úlohe špeciálneho hosťa sa vo videu predstaví Michaellin 16-mesačný syn Denyell, ktorý si svoj herecký debut vychutnáva šóferujúc za volantom. Samozrejme, ide iba o ilúziu vďaka uhlu umiestnenia kamery a len dodáme, že auto sa pohybuje naložené a zabezpečené na vozíku. „Na konci natáčania sme si sadli s Jarisom a Denyellom do auta. Keď som pustila pesničku Krásny deň, Denyell sa roztancoval a Jaris ho začal točiť. Boli to posledné zábery a brali sme ich s rezervou, lebo dieťaťu sa ťažko vysvetľuje, ako sa má tváriť, ale Denyell to zvládol,“ dodala v dobrej nálade Michaella.

Zdroj: GRAND STUDIO, s. r. o.
Foto: Jaro „Sohe“ Suchár