Michaella splnila Sen bezdomovcovi! 

Snívať je dovolené. Plniť si sny prikázané. Speváčka Michaella v novom singli Sen spieva o tom, že právo na sny majú všetci.

Michaella sa vo svojich skladbách snaží, aby odrážali to, čo sama zažila. Ako dodala, ak pesničke verí, lebo ju má odžitú na vlastnej koži, ľahšie sa jej nahráva, spieva a prežíva. Tejto tradícii ostala verná aj v novom singli, ku ktorému napísala text Silvia Kaščáková. Inšpiráciou pre ňu boli momenty, kedy ľudia síce často hovorili o čom snívajú, ale k ich naplneniu sa už nehrnuli.

„V poslednej dobe som sa stretávala s tým, čo všetko by ľudia chceli, no problémom pre nich bolo, aby si za tým aj išli. Mnohokrát iba mávli rukou a povedali si, že aj tak je to dobré… Často sa niektorých vecí bojíme, ale nemali by sme zabúdať, že šťastie praje iba odvážnym,“ vysvetľovala Michaella.

Pre Michaellu je snom hudba. V tomto prípade si ho splnila do bodky. Do mobilu si nahrávala rôzne hudobné nápady a motívy, s ktorými zašla za gitaristom Brandnom Kociovom. „Chcela som vedieť, ako bude pesnička znieť s doprovodom. Preto som poprosila Braňa, aby mi s ňou pomohol a nakoniec sme to dali dokopy. Za Randym som prišla s tým, že mám celý song,“ dodala s úsmevom Michaella.

sen-1

K skladbe vznikol hneď aj klip, o ktorý sa postaral Laco Rychtárik zo štúdia WOONT. Jeho scenár bol pôvodne jednoduchý, pretože pred kameru sa mala postaviť iba Michaella, no postupne začali pribúdať úlohy pre tehotnú mamičku, potetovaného siláka, bezdomovca… a rolu dostal aj speváčkin syn Denyell. „Práve klipom som chcela zdôrazniť, že právo snívať ma každý a z toho dôvodu som si pozvala ľudí s rôznymi životnými príbehmi,“ pripomenula Michaella.  

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.