Keď som ťa videl, vedel som, že si moja – spieva YAEL v čerstvej novinke ONA

Matúš Kolárovský, ktorý sa pred nedávnom rozhodol zmeniť účes a s novým fresh look-om sa prvý krát objavil v novom videoklipe na skladbu Sen vydáva novú skladbu, ktorá nesie názov ONA. Matúš nám prezradil, že táto skladba nie je úplná novinka.

„Tento song som napísal pre moju priateľku približne pred rokom a v tom čase som vôbec netušil akým smerom sa bude môj život uberať a už vôbec by som nepredpokladal, že som napísal dopredu niečo, čo práve žijem. Ona ma robí šťastným a teraz cítim, že nastala tá vhodná chvíľa, aby som skladbu pustil do sveta, tak verím, že sa bude fanúšikom páčiť.“ – dodáva Yael.

Skladbu dopĺňa netradičný vizuál natočený na unikátnom mieste, ktorý zachytáva zábery strihania Matúšovho ikonického účesu. O nový a atraktívny hairstyle sa postaral Michal Vida zo Savage Barber Bratislava, ktorý strihal Yaela v prírodnom prostredí priamo na útese kameňolomu.

Videoklip dopĺňajú autentické zábery, ktoré spontánne vznikli počas cesty z Talianska, kde sa nakrúcal nový klip k Yaelovmu EP-čku BAY B.

Zdroj: TS