Michaella rozpálila pláž v talianskom letovisku!

Speváčka Michaella rozpálila letovisko Lido di Jesolo. Sexi Prešovčanka pred odchodom na dovolenku nahrala letný horúci singel Chcem letieť a v Taliansku sa rozhodla spojiť príjemné s užitočným. Po pikantnom videoklipe k skladbe Vravieť ti chcem sa opäť postavila pred kameru, kde v tomto prípade držal režisérsku taktovku Rolo Vranik. Song z dielne producenta Vlada „Randyho“ Gnepu a textára Jozefa Husovského má tanečný základ, na ktorý nadväzuje šteklivá poetika nútiaca pracovať fantáziu každého poslucháča.

Názov piesne Chcem letieť detailne odráža Michaellinu (a nielen jej) túžbu po zábave, relaxe a zážitkoch spájaných s mágiou prázdninových dní. „Keďže u mňa nie je zvykom točiť video ku každému singlu, myšlienka natáčať v Taliansku prišla spontánne a nečakane. Všetkým v tíme sa však zapáčila, preto sme nič viac sme neriešili a všetko sme nechali na letnú inšpiráciu vanúcu z mora,“ vysvetľovala s úsmevom Michaella.

Michaella

Prítomnosť Michaellinho štábu na pláži vzbudil mimoriadnu pozornosť. Šarmantná speváčka sa v priebehu pár minút stala stredobodom záujmu dovolenkujúcich turistov, ktorí sa okamžite chytali na jej novú hitovku. V závere klipu sa objaví Michaella na bicykli a ako sme sa dozvedeli, táto snímka mohla vzniknúť aj vďaka ústretovosti domácich karabinierov, ktorí pre tento účel uzavreli celú cestu. „Väčšinu scén sme natáčali na pláži, bez ktorej si pohodu a voľnosť viažucu sa k letu predstaviť neviem. Keď sme vybehli na pľac s kamerou, fotoaparátmi, tienidlami a so zapnutou hudbou, ľudia sa hneď zbehli okolo nás. Ich reakcie ma potešili, pretože postupne sa začali pri piesni vlniť a nakoniec sme si spolu zatancovali,“ prezradila zo zákulisia Michaella.   

 
S ponukou natočiť videoklip zastihol R. Vranika manažér Rasťo Papp v medzinárodnom tanečnom kempe v Česku. Keďže talentovaný režisér sa už dlhšiu dobu pohrával s myšlienkou točiť v zahraničí pri mori, s kladnou odpoveďou neváhal. „Michaella dokončila skladbu iba pár hodín pred odchodom, preto aby som nasal jej atmosféru, počúval som ju celú cestu do Talianska. Prvé zábery sme urobili v meste, ale keď sme začali točiť na pláži, okamžite sme si povedali, toto je ono, toto chceme. Hoci mesto bolo pekné, vo finále sme sa rozhodli použiť iba zábery z pláže, ktoré sa mali objaviť pôvodne iba sporadicky, no nakoniec sa stali dominantnou témou,“ opísal priebeh natáčania R. Vranik.

Michaella

Svoju tvorivú pečať pod klipom vypointoval Rolo Vranik použitím retro efektu, čím celému videu dodal nezameniteľné korenie. „Všetky klipy pri mori sú točené v ostrých farbách a sú prispôsobené skôr k rôznym party a večierkom. Našim prianím bolo zachytiť letnú dovolenkovú pohodu, k čomu sa mi viac hodili práve matnejšie retro farby,“ dodal R. Vranik.

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET