Medzitým v A4: Exitab, Ekoplekz a debutové EP od EGA.

Zvukovo bohatý mikrokozmos harmónií ako z iného sveta, niekde ďaleko za hranicami temnej dystopickej elektroniky. To je prudko skrátená verzia debutového EP Petra Kudličku, ktorého na soundcloude nájdete pod pseudonymom EǤA.

Narozdiel od jeho staršej prevažne beatovo orientovanej produkcie osciluje debutové ‚Northward‚ EP na vlnách nepredvídateľného, minimalisticky ladeného sveta modulárnych syntezátorov. Ide o vôbec prvý release novej platformy Proto Sites. Stiahnuť zadarmo, prípadne podporiť ho môžete tu alebo 3. októbra v bratislavskej A4-ke.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/52016615″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

Špeciálnym hosťom večera bude Nick Edwards aka Ekoplekz – jedna z centrálnych postáv vibrantnej bristolskej scény. Napriek tomu, že Ekoplekzovou doménou sú takmer výhradne staré analógové syntezátory, jeho psychedelická, dubom a technom nakazená elektronika javí známky všetkého, len nie retra. Je jednoliata, a zároveň natoľko rôznorodá, že sa pod ňu podpísali napr. Editions Mego, Planet Mu, Perc Trax či Punch Drunk. Album Unfidelity sa objavil v prehľadoch toho najpozoruhodnejšieho, čo nám dala prvá polovica roka.

Line-up doplní anglicko-slovenský rezident Foundling a z východného pobrežia príde svoj nový projekt Sound Sleep obhájiť Braňo Findrík, ktorý je skôr známy pod pseudonymom Dead Janitor.

∞ PROTO SITES x EXITAB | EKOPLEKZ (Planet Mu/Sex Lies Magnetic Tape/Mego) + EGA (EP Launch) + SOUND SLEEP + FOUNDLING ∞

Predpredaj 7 / Na mieste 10: Interticket.sk
FB Event

Ekoplekz_Proto Sites x Exitab

Zdroj: Exitab