Medzinárodný galakoncert v Poľsku: Zo Slovenska si vyberáme Adama Ďuricu!

Lukratívna pozvánka z Poľska pristála pred pár dňami na stole speváka Adama Ďuricu. Mladého rockera si vybrali organizátori medzinárodného open-air koncertu ako reprezentanta Slovenskej republiky.

Medzinárodný poľský súťažný festival s dlhoročnou tradíciou Carpathia Fest zažiari medzi tohtoročnými letnými podujatiami novinkou: unikátnym nesúťažným galakoncertom. Medzinárodná open-air akcia odprezentuje a vzdá hold výnimočným hudobníkom, ktorí zažiarili v posledných ročníkoch festivalu Carpathia.

Adam Ďurica

V rámci výnimočného galakoncertu vystúpi aj Adam Ďurica, ktorého organizátori pozvali ako tohtoročného reprezentanta Slovenska, keďže v minulosti zvíťazil na jednom z ich festivalov. „Hosťami koncertu sú podľa slov organizátorov najvýraznejšie talenty posledných ročníkov súťaže. Takže, samozrejme, je pre mňa česť, že v programe môžem vystúpiť,“ rozpráva Adam. Ten by mal do poľského mesta Rzeszów – dejiska festivalu i galakoncertu, ktorý je jeho nesúťažnou súčasťou, cestovať ako čerstvý inžinier. Už o pár dní ho totiž čakajú štátnice i obhajoba diplomovej práce na Materiálovo-technologickej fakulte Slovenskej Technickej Univerzity.

Adam Ďurica

„Tento koncert je pre mňa výnimočný. Atmosféra bude určite úžasná. Všetkých účinkujúcich bude sprevádzať sláčikový orchester pod vedením renomovaného domáceho dirigenta, majstra Zygmunta Kuklu, ktorý sa postaral o aranžmány skladieb pre sláčikový orchester. V mojom prípade to bude skladba „Bez servítky“, s ktorou som pred 3 rokmi festival vyhral,“ vysvetľuje Adam, ktorý momentálne popri posledných vysokoškolských povinnostiach finišuje s prácou na svojom novom singli „Mám ťa rád“. Napokon dodáva, že ako zlatý klinec programu 7. júla v Rzeszówe vystúpi jeho česká kolegyňa Ewa Farna.

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Publikoval: Redakcia GREGI.NET