Night Lovell přiveze do Prahy svůj temný rap.

Kanadský rapper, který si říká Night Lovell, přijede do Prahy. Se svými ponurými texty a vypilovanými beaty vystoupí 9. října v klubu Roxy. Vstupenky za 550 Kč budou v prodeji od pátku 18. května na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro. Koncert je součástí série [loveit] sound, kterou přinášíme ve spolupráci s Jägermeisterem.

Dvacetiletý rapper a producent Shermar Paul z Ottawy začal hudbu tvořit ve svých šestnácti, kdy se zamiloval do skládání beatů. Ty pro zábavu nahrával na Soundcloud pod jménem Night Lovell. Později našel kuráž a přidal i rap. Tak vznikl úspěšný první singl Dark Light. Později vyšel debutový mixtape Concept Vague, kterým na sebe připoutal ještě větší pozornost, zejména díky atmosferickému soundu a extrémně hlubokému hlasu. 

Night Lovellova hudba je směsicí experimentálního hip hopu, cloud rapu a nově i pořádné dávky trapu. Druhou desku Red Teenage Melody vydal v roce 2016 a ukázal, že současný svět rapu má co do činění s jedním z nejnadějnějších jmen. O rok později si splnil sen, který si předsevzal ještě před začátkem kariéry – vystoupit na Ottawa Blues Festu, prestižním kanadském festivalu, kde hrál mimo jiné Kanye West.

V současné době Night Lovell pracuje na nových věcech, zároveň ale dodává: „Dokud nebudu mít pocit, že spolu ty tracky jdou dohromady, nebudu vydávat nové album. Budu vydávat jen samostatné skladby. Třeba mi za chvíli přijde, že k sobě sednou, pak bych teprve začal pracovat na nové desce.“

Zdroj: TS