Matt Pardus – Já jsem já!

Mladý zpěvák Matt Pardus vydává nový singl Já jsem já. Spolupracoval na něm se zpěvačkou Ivetou Bartošovou krátce před její tragickou smrtí. Jedná se o jednu z jejích posledních nahrávek vůbec.

„S Ivetou jsme začali na singlu pracovat již v roce 2011, chtěla udělat moderní a nadčasový hit, ve kterém se textově bude odrážet její příběh. Jelikož jsme k sobě měli blízko a vídali jsme se téměř denně, nebylo pro mne těžké text vymyslet tak, aby byla spokojená. Následně jsem oslovil svého producenta Ondru Žatkuliaka, se kterým pracuji od začátku, aby mi vytvořil hudbu. Iveta se ale po prvním nahrávání téměř přestala věnovat hudbě a nebylo lehké singl dodělat. Na písni jsme znovu začali pracovat před pár týdny a když pak přišla ta tragická událost, přemýšlel jsem, jestli singl i tak vydat. Přišlo mi ale správné dát fanouškům jednu z posledních nahrávek jejich oblíbené zpěvačky. Je smutné, že se Iveta vydání již nedožila.“

Iveta Bartošová

Singl Já jsem já měl být původně hlavní písní desky, která mělá následovat v roce 2011. Iveta se tak chtěla vrátit s moderním aktuálním zvukem do čel hitparád. Nic z toho se ale již nestalo.

Matt Pardus je tanečník, choreograf, zpěvák a textař. Znát ho můžete z druhé řady Česko-slovenské Superstar, nebo jako předskokana pražského koncertu kapely Kosheen a comebackového tour Lunetic. S Ivetou společně s jeho taneční skupinou JUSTINCREDIBLE TEAM spolupracoval právě jako choreograf v letech 2010 a 2011. Autorem textu je on sám.

Matt Pardus

O písni Já jsem já jste se již mohli dočíst na stránkách různých bulvárů. Pravdou ale je, že singl má všechny atributy velkého hitu. Jen po pár dnech od vydání sbírá desetitisícové zhlédnutí na youtube a začíná se již hrát v Českých a Slovenských rádiích.

Skladbu si nyní můžete poslechnout zde:

Pro více informací navštivte Mattův oficiální facebook – www.facebook.com/mattpardus.

Zdroj: JIC PRODUCTIONS