Marek Majeský si zahral v novom videoklipe kapely Mukatado. Pozrite si exkluzívnu ukážku!

Kapela Mukatado iba pred niekoľkými dňami natáčala svoj nový videoklip a už dnes si fanúšikovia môžu pozrieť ukážku, ako bude vyzerať.

Mukatado zverejnili trailer k novému videoklipu k skladbe Do vody, v ktorom účinkuje aj charizmatický herec Marek Majeský. Pozrite si exkluzívnu ukážku!

Pesnička s výnimočnou atmosférou si našla množstvo fanúšikov, a aj preto sa kapela rozhodla natočiť k nej videoklip.

„Priznám sa, že k pesničke Do vody dostávam od fanúšikov krásne maily a správy na sociálnej sieti. Je to úžasná spätná väzba a znak toho, že asi tá skladba naozaj zaujala. Preto sme si povedali, že skladba Do vody si zaslúži aj videoklip :-),“ povedala speváčka Mukatada Janka Kozáková.

Janka Kozakova a Marek Majesky2

Kapela do klipu oslovila aj známeho herca Mareka Majeského, ktorý si natáčanie pochvaľoval. „Dovolím si povedať, že nielen pre mňa, ale pre všetkých zúčastnených bolo nakrúcanie  milým letným stretnutím v prostredí nádherného parku,“ prezradil Marek Majeský.

„Ponuku som sa rozhodol prijať z veľmi jednoduchého dôvodu, pesnička sa mi páčila a stretnutie s tvorcami bolo pre mňa príjemným zážitkom,“ dodal Marek.  Réžiu nového klipu mal na starosti známy režisér a producent Martin Hudák, ktorý s Mukatadom spolupracoval už na štvrtom videoklipe.

Janka Kozakova a Marek Majesky

„Pesničku vnímam čisto pocitovo a taký bude aj klip. Éterický, vzdušný, jednoduchý a ľahký. Pri tvorení scenára ma inšpiroval najmä ľudový motív skladby. Myslím si, že Mukatado je niečím iné ako ostatné kapely, a to ma na nich najviac baví. Páči sa mi, ako má Mukatado napísané pesničky, skladby majú veľmi melodické nápady,“ prezradil Martin Hudák. Speváčka Mukatada Janka Kozáková sa na spoluprácu s Martinom vždy teší a ako sama tvrdí, jeho prácu veľmi dobre pozná a môže sa na ňho spoľahnúť.

„Pri natáčaní má Martin konkrétnu predstavu a vie, čo chce. Máme podobný vkus, sme naladení na rovnakej vlnovej dĺžke, a to je mňa najdôležitejšie. A pri klipoch sa mi páči, že používa rôzne technické novinky a efekty, ktoré z nich robia malé umelecké diela.:-),“  dodala Janka.

reziser Martin Hudak Janka Kozakova Lubica Poncik Marek Majesky

O Jankinu kompletnú vizáž sa postarali odborníci zo salónu  DNJ Beauty & Style, speváčkin styling mala na starosti talentovaná módna návrhárka Ľubica Poncik, ktorá Janke ušila model špeciálne pre túto príležitosť.

Krásnu čelenku pre ňu pripravila Slávka Toscherová z Hogo Fogo. Marek Majeský sa v klipe predviedol v exkluzívnom oblečení zo salónu Marco Mirelli.

Zdroj: Andrea Pivarčiová