Marcové pokračovanie Music is Everything privíta nemeckého veterána Iana Pooleyho.

Nemecký producent a DJ Ian Pooley, známy vďaka nekonvenčnému prístupu k produkcii house music, sa predstaví ako hlavný headliner marcového pokračovanie legendárnej party Music Is Everything.

Jeho set s nádychom brazílskeho latina, vás zavedie do atmosféry prelínajúcej 90te roky automatických bicích a súčasnej tvorby s novým albumo What I Do, s ktorým sa predstaví v piatok 28. Marca v Nu Spirit Clube.

https://www.youtube.com/watch?v=39a3D4MVxhY

Nemecký producent Ian Pooley, vlastným menom Ian Pinnekamp, sa s produkciou future house music stretol prvý krát ako 20 ročný. Jeho produkcie si pod svoje krídla zobral label V2 Records, pod ktorým vyšiel aj jeho veľmi úspešný a kritikmi cenený album Meridian. Ďalším počinom, ktorým sa nenávratne zaryl do pamäte jeho fanušíkov je album Since Then. Po jeho vydaní sa rozhodol opustiť svoj domáci label a založil vlastnú nahrávaciu spoločnosť Pooled Music.

V jeho zmyselných produkciách je cítiť výrazný vplyv brazílskej hudby, ktorá ho doviedla k spolupráci s menami ako Rosanna a Zelia, či veteránom menom Marcos Valle. Okrem albumov a vlastných produkcií sa často venoval remixom známych trackov od Deee-Lite, The Cardigans, Daft Punk, Carl Cox či Bob Sinclar.

https://www.ianpooley.com/
https://soundcloud.com/ianpooley
https://www.facebook.com/events/676041315767551/

a6_95x138

Zdroj: Nu Spirit