Na októbrovom pokračovaní najstaršej house party na Slovensku vystúpi britské zoskupenie Maxxi Soundsystem.

Najstaršia klubová noc na Slovensku, Music is Everything, si na svoje októbrové pokračovanie zavolala britského producenta Maxxi Soundsystem, ktorý predvedie svoj maximálny sound 25. októbra v Bratislavskoom Nu Spirit Clube. Okrem neho vám svoje sety predstavia krstní otcovia DJs Haberland & Glaubic a Mishek & C.O.D.E.

Britský producent house music, vlastným menom Sam Watts, sa po rokoch DJovania dostal do šialenej obľúbenosti takmer z noci na noc. Sedemminútový hit s názvom CRITICIZE, vyprodukoval len s jedným zámerom – aby ho mohol hrať v deň jeho zrodu na párty. Nečakaný úspech ho úplne vtiahol do práce v štúdiu a veľmi zaujímavým releasom. Veľkú podporu dostal vďaka tomuto tracku v Britskom Radio 1, kde ho Jaymo & Andy George začlenili do Future Stars of 2012 show.

Po úspechu CRITICIZE Maxxi Soundsystem úspešne napreduje – produkcia pod Nervous Records a Futureboogie jeho hudbu roznáša po klubových dancefloooroch. Jedným z príjemne zničujúcich trackov je NAME ONE, ktorého bassové linky sú zrodené pre klubový zvuk.

Okrem skvelej produkcie je Maxxi Soundsystem  majstrom v rozbláznení tanečného parketu. Daväť rokov skúseností  a špeciálna zmes house, deep house s nu disco a eletronikou, vytvárajú jedinečné sety, ktoré rozpália aj všetkých návštevníkov nášho clubu.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/58711437″ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

O dokonalý žúr sa postará stabilná posádka [mie]. Martin Haberland & Maroš Glaubic, Bar Lounge: Mishek & C.O.D.E.

Tak si nezabudni 25. októbra tie najlepšie tanečné topánky a nechaj sa vcucnúť maximálnym soundom do NuSpirit Clubu.

Piatok 25.10.2013, start: 21:00
[mie] with Maxxi Soundsystem
DJs Haberland & Glaubic a Mishek & C.O.D.E.

web-01

Zdroj: Nu Spirit