Druhým headlinerom marcového Music is Everything bude berlínske prekvapenie menom Max Graef.

Najstaršia housová žúrka Music Is Everything pre vás v marci navarila až dvoch exkluzívnych hostí. Prvým menovaným je legendárny producent Ian Pooley, známy vďaka nekonvenčnému prístupu k produkcii house music.

Asistovať mu bude aj vychádzajúca hviezda s potenciálom  vyrásť na trendsettera na poli lámavých beatov, ktoré nonšalantne mixuje s hip hopom a vlnou bass music. Obidvoch zažijete exkluzívne v piatok 28. Marca.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1903839″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“100″ iframe=“true“ /]

Max Graef sa narodil a vyrastal v Berlíne, mekke európskej producentskej špičky. Kritici ho často označujú ako ukážkový príklad novej generácie mladých producentov, ktorí v súčasnosti preberajú štafetu. Jeho produkcie, napriek tomu, že má len 19 rokov, sú vyspelé a dobre zaobalené, aj vďaka ľahkosti, s ktorou žongluje vo svojich produkciách. Tradičný rytmický house spája s prvkami hip-hopu a súčasnej bass music a vytvára  nedefinovateľný zvuk hybridných melódií.

Jeho vlastný label „Box Aus Holz“ sa rýchlo stáva centrom pre mladých a talentovaných producentov so zameraním na surové zvuk housu a disca. Okrem releasov na vlastnom labeli ho môžete zachytávať napríklad pod labelom ako je Tartelet Records, pod ktorým sa rozhodol vydať aj svoj debutový album.

Za svoje krátke pôsobenie stihol produkovať pod takými labelami ako sú Heist (Detroit Swindle), Melbourne Deepcast, Sleazy Beats a The Gym.

https://www.facebook.com/events/676041315767551/

a6_95x138

Zdroj: Nu Spirit