Malalata zahrá v Event House Žilina: Prinesú nový koncept Štefanskej párty.

Event House v Žiline privíta 26. decembra 2018 hudobný projekt Malalata. Stane sa súčasťou nového konceptu Štefanskej párty. Atmosféru doplní DJ DayD, ktorý zahrá žánre electro swing, nu jazz či world´n´bass.

Druhý sviatok vianočný sa už tradične spája s veľkou oslavou a zábavou nazývanou ako „Štefanská“. Event House Žilina si tento rok na 26. decembra pre Žilinčanov prvýkrát pripravil Štefanskú párty. „Rodina a priatelia sa každoročne stretávajú najmä počas Vianoc. Po štedrom dni na „Štefana“ je tradíciou ísť sa zabaviť. Práve preto sme sa rozhodli priniesť do Event House Žilina veselú Štefanskú  párty, kde sa budú všetci spolu baviť, tancovať a oslavovať,“ uvádza marketingová manažérka priestoru, Zuzana Danechová.

Hlavným hosťom bude hudobný projekt Malalata. Dvaja mladí Dj-i sú na hudobnej scéne už viac ako 11 rokov. Známi sú nie len na Slovensku a v Česku, no so svojím projektom vystúpili v Japonsku, USA či Mexiku. Ich typickým znakom sa stali pásikavé tričká, v ktorých vystupujú na väčšine koncertov. Súčasťou Štefanskej párty bude tiež DJ DayD, ktorý je známy hlavne zaujímavou tvorbou zo žánrov ako electro swing, nu jazz či balkánskou hudbou.

26. december je skvelou príležitosťou pre stretnutia priateľov či spolužiakov, ktorí sa dlho nevideli a chcú sa spolu dobre zabaviť. Preto bude priestor pripravený tak, aby si mohli návštevníci v prípade záujmu vopred rezervovať stôl a mať tak komfort počas celého večera a noci,“ dodáva Zuzana Danechová.

Štefanskú párty s energickou Malalatou, DJ DayD a skvelou atmosférou si môžete užiť už 26. decembra 2018 v Event House Žilina na Bytčickej 16.

Viac informácií nájdete na Facebook udalosti. Vstupenky je možné zakúpiť prostredníctvom siete ticketportal.sk alebo priamo na mieste.

Zdroj: Event House Žilina