MAJSELF s novým songom “NEČAKÁM” feat. Martin Cisár odštartoval turné k novému albumu “ROMEO A JULIA”.

Len nedávno vydal po 2 rokoch Majself svoj nový album “ROMEO A JULIA” a už tento víkend štartuje k tomuto hudobnému počinu aj turné po Slovensku a v Čechách.

Pre svojich fanúšikov si však k tomuto pripravil aj hudobné prekvapenie. Svoje turné štartuje s novým klipom “NEČAKÁM“ v spolupráci s Martinom Cisárom. 

 turné / Majself – ROMEO A JULIA
27.9. Oregon PUB Zlaté Moravce
28.9. Bosorka Budatinská Lehota
4.10. Masters Club Zlín
12.10. Club 54 Malacky
18.10. Infinity Club Partizánske
19.10. W Club Nové Zámky
26.10. Rock Cafe Praha
1.11. enjoyclub Žilina
8.11. Arena Plzeň
15.11. Times Club Rožňava
16.11. Disco Club Luna Nitra
22.11. EXPO Center Trenčín
23.11. The Club Bratislava
29.11. Ponorka Prešov
30.11. Imperia – M Námestovo
7.12. Music Club SWAY Bytča
13.12. Brooklyn Club Karlove Vary
14.12. Riverside Šaštín
20.12. Epic Club Sniná
21.12. Rock Fabric Poprad
26.12. KD Zborov
28.12. Stodola Donovaly

Krst albumu “ROMEO A JULIA” pripadne už na túto jeseň a bude prebiehať v Bratislave a v Prahe. Okrem ohlaseného krstu raper štartuje aj svoje turné spolu so skladbou “NEČAKÁM”, kde hosťuje bývalý  Superstarista Martin Cisár.

“Martin má neskutočný hlas, asi pre mňa jeden z najkrajších na Slovensku. Keď som počul 1x skladbu, hneď som vedel, že chcem v refréne počuť jeho hlas. Keďže bol odcestovaný, tak to bolo trocha náročné zosynchronizovať, ale podarilo sa a veľmi sa tejto spolupráci teším. Celková myšlienka songu je výrazná aj z jej názvu. V princípe text vypovedá o tom, že v živote sa na nikoho nespoliehaj viac ako sám na seba. Sú to moje personálne výpovede, že nečakám napriek svojim snom na nikoho len na seba. Presne touto myšlienkou som chcel podčiarknúť v skladbe najmä to, že veľa ľudí čaká na niekoho iného podporu či plány a myslí si, že ich to posunie, ale je to práve naopak. Preto aj turné, ktoré je jedno z mojich najväčších bude úplne iné ako boli doteraz. Nové skladby, nova šou a hlavne nový feeling po vydaní albumu. Ďakujem celému mojmu tímu, že stojí pri mne a že to možeme tento víkend celé odpáliť vo veľkom”, hovorí Majself.

 Skladba tentokrát nesie vizuál od mladého režiséra Juraja Škulu, ktorému Samuel Petrovič produkčné zastrešoval  klip natáčaný v Rakúsku – v mestečku Halltstatt. Martin Cisár svoju pasáž zastrešil až z Bostonu, pod réžiou Patrika Kisuckého a o hudbu sa postaral HOODINI.  

https://www.youtube.com/watch?v=iJ1YHh9XapE
https://www.instagram.com/majself_neptun/
https://www.instagram.com/cisarmartin/
https://www.facebook.com/Majself/
https://itunes.apple.com/sk/artist/majself/id636277822
https://open.spotify.com/artist/4uGlaZn0LSybHkHFEKBOV2
https://shop.rukahore.sk/majself

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto: Erik Tomašák