ĎALŠIA SKLADBA Z NOVÉHO ALBUMU “ROMEO A JULIA” JE VONKU. KAŽDÁ ŽENA POTREBUJE “OHEŇ”, PODČIARKUJE V NOVOM KLIPE  MAJSELF!

Ďalšia skladba z čerstvého albumu “ROMEO A JULIA” uzrela svoju klipovú podobu. Vo vizuály ku songu “OHEŇ” doslova horeli kolesá tých najzvučnejšćh mien a značiek. Skladba však podčiarkuje najmä myšlienku ako si treba vediet udržať dlhodobý vzťah.

Len nedávno vyšla titulná skladba k albumu, ktorá niesla rovnaký názov ako samotné CD – “ROMEO A JULIA”. Teraz však trocha Majself upustil z romantiky a doprial fanúšikom v klipe nadupané stroje. Režisér Dušan Krajčovič tak dostal pred kameru ohnivý ženský element,  driftérsku jazdkyňu –Ninu Zagoždžon, známu pod menom „Lady Hoonigan” a Michala Novockého, Medzinárodného majstra Slovenska i Vicemajstra strednej Európy v motokrose.

„Skladbu som si vybral ako prvú z albumu, no nakoniec som sa k nej dostal až teraz. V rámci tracklistu táto skladba zachytáva moment, keď som stretol Julku a pointa je úplne jednoduchá. Žena potrebuje mať oheň, muž by mal vedieť prekvapiť svoju polovičku vtedy, keď  to nečaká. Proste vzbudiť v nej oheň – vášeň. Po „ROMEO A JULIA“ som sa rozhodol nerobiť videoklip s letnou tématikou, ale spraviť to tak, ako to tá skladba potrebuje. Preto som nesmierne rád, že sú tam takí ľudia, v ktorých som ten oheň už videl pri prvom meetingu ku skladbe“, hovorí raper.

O zvuk a mixtape sa postaral Baret z Sick King Record, ktorý momentálne sekunduje aj Majselfovi pri vystúpeniach. Tanečné kreácie vytvorili Old School Brothers Girls a o vizáž sa postarala samotná manželka interpréta Júlia Švehlová, vlasy dotvoril hairstylista Marek Hupka.

„OHEŇ“ na iTunes: http://shortlink.in/wUz
“OHEŇ” na Spotify: http://shortlink.in/wUA
https://www.instagram.com/majself_neptun/
https://www.instagram.com/juliasvehlovamakeupart/
https://www.instagram.com/dusankrajcovic/
https://www.facebook.com/Majself/
https://shop.rukahore.sk/majself

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto: Erik Tomašák