KRSTNOU MAMOU ALBUMU SA STALA MAJSELFOVA ŽENA MAJSELF POKRSTIL ALBUM “ROMEO A JULIA” RUŽAMI VO VYPREDANOM KLUBE!

Už tento víkend sa dočkal album “ROMEO A JULIA” svojho oficiálneho uvedenia medzi ľudí. V jednom z najznámejších klubov sa tak stretli známe osobnosti, aby spolu s Majselfom oslávili jeho veľký deň.  

Keďže album je venovaný jeho manželke Júlií, krstnou mamou nemohol byť nik iný ako samotná múza interpréta. “Veľmi som sa na krst tešila a snažila sa Miškovi pomáhať v prípravách, bola som šťastná, že tam boli všetci tí, ktorí sú našou súčasťou a prišli to osláviť s nami. Tesne pred koncertom som dostala info, že sa mám dostaviť na pódium a že práve ja budem krstiť album “ROMEO A JULIA”.  Celé CD je pre mňa srdcová záležitosť, každá skladba mi pripomína časť z nášho životného príbehu, ktorí spolu s Miškom žijeme už vyše 10 rokov.  Bola som naozaj dojatá a veľmi šťastná, keď som ho videla ako na tom pódiu žiari”, hovorí krstná mama albumu a manželka Júlia Švehlová.

Okrem samotného krstu sa fanúšikovia mohli tešiť aj na sprievodný program, ktorý otvorila tanečná skupina Old School Brothers, neskôr prítomných rozpálili svojim exotickým tancom aj Reggaetonera Y Sangre Nueva. Na samotnom pódiu sa objavili aj spevácke hviezdy ako  talentovaný Dano Kapitán, Nikol Kassell, Mišo Biely či Dominika Mirgová. Celý večer moderoval Majselfov kamarát Matúš Krnčok a hudobne interpréta zastrešil jeho dvorný producent a Dj – Baret. “Som nesmierne rád, že prijali ponuku byť mojími hosťami na krste práve títo ľudia. Každého jedného si vážim a hlavne sme chceli pre všetkých spraviť krst zaujímavým, čo si myslím, že sa podarilo, keďže v ten večer sme úplne vypredali The Club. Krst je pre každého umelca niečo špecifické a osobné, preto som chcel za krstnú mamu Julku. Tento album je venovaný jej, takže som rád, že krstila práve ona lupeňami ruží. A zvolil som preto ruže lebo sú symbolom albumu a mám dokonca aj ružu vytetovanú. Spolu ich bolo symbolicky 32, čo je môj vek. Bol to skvelý večer a ďakujem všetkým, ktorí to zdieľali s nami”, hovorí Majself. Kto nemohol prísť do Bratislavy na krst albumu, tak tento víkend bude mať ešte možnosť osláviť s Majselfom krst na východe. Už v piatok spolu so svojim hosťom – Martinom Cisárom pokrstia v Prešove album “

https://www.instagram.com/majself_neptun/
https://www.instagram.com/juliasvehlovamakeupart/
https://www.facebook.com/Majself/
https://shop.rukahore.sk/majself

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto: Erik Tomašák, Samuel Petrovič