Majk Spirit odohrá cez víkend online koncert pre svojich fanúšikov.

Aktuálna situácia okolo koronavírusu zastavila život vo viacerých odvetviach spoločenského života, výnimkou nie je ani oblasť kultúry. Koncerty a podujatia sa rušia a presúvajú na neurčito, projekty sa odkladajú. Umelci po celom svete, však našli spôsob, ako koncertne šíriť svoju hudbu naďalej aj v týchto náročných dňoch. Internet sa stal ich novým javiskom. Už tento víkend prinesie svoj online koncert raper Majk Spirit.

„Už túto sobotu o 20:00 špeciálna online show pre všetkých mojich Spirit Animals doma v karanténe,“ pozýva Majk svojich fanúšikov. „Rozhodol som sa investovať do toho svoj čas a peniaze, aby som ľuďom trochu spríjemnil víkend.“

„Majkov online koncert bude prebiehať live na Instagrame i na Facebooku,“ upresnil raperov manažment. „Majk mal vždy prirodzený zmysel pre spoločenskú zodpovednosť a teraz to opäť dokazuje. Ak ho budú online koncertmi nasledovať aj ďalší umelci, množstvu fanúšikov tak spríjemnia a uľahčia pobyt v karanténe.“

Nová situácia, v ktorej sa spoločnosť ocitla kvôli hrozbe koronavírusu, slovenských umelcov zjednotila. Množstvo hudobníkov, spevákov, raperov či hercov verejne zdieľa fotografie a videá z dobrovoľnej karantény, a s cieľom poraziť pandémiu a získať cenný čas pre slovenských lekárov a zdravotníkov vyzývajú k rovnakému správaniu tiež svojich fanúšikov. Výnimkou nie je ani Majk Spirit, ktorý musel rovnako ako mnohí jeho kolegovia z hudobnej scény marcové koncerty zrušiť a presunúť na neurčito.   

Presne pred týždňom 13. marca vydal Majk Spirit svoj najnovší singel Spirit Animal. K skladbe priniesol tento týždeň špeciálny merch. Všetok zisk z jeho predaja venuje na podporu slovenského zdravotníctva v čase kedy z dôvodu epidémie koronavírusu naši zdravotníci prežívajú ťažkú skúšku.

Link, na ktorom fanúšikovia nájdu aj dobročinný merchandise Spirit Animal: https://shop.rukahore.sk/majkspirit 

Viac info:  www.majkspirit.sk  |  www.instagram.com/majkspirit  |   www.facebook.com/MajkSpirit

Zdroj: SOUL FOR SHOW