MAFIA CORNER UROBIL ZO ZNÁMEJ PESNIČKY TANEČNÚ BOMBU

Mafia Corner netreba asi nikomu zvlášť predstavovať. Speváka a producenta, ktorý sa riadi jedine tým, že sa ničím neriadi a prináša na slovenskú scénu rôzne hudobné počiny.

Tentokrát sa opäť spojil so speváčkou Stefi, aby nám spolu predstavili verziu veľmi známej pesničky „Sme také, aké sme“. Na otázku prečo sa rozhodol práve pre túto pesničku, odpovedal, že o nej uvažoval už dlhšie a pretože má pocit, že sa pre ženy v rámci Slovenska robímálo hudby, rozhodol sa omladiť vec, ktorú poznajú asi všetky ženy od dievčat až po staré mamy. Stefi, s ktorou sa osud nemaznal a bojovala s rakovinou sa táto vec hneď zapáčila.

„Do môjho života prišlo veľa negatívnych zmien, preto sa snažím na to nemyslieť a pracujem, aby som rozdávala radosť iným, čo pomáha aj mne. Prestala som fajčiť, čo je ďalšia pozitívna zmena, kompletne som zmenila image a žijem zdravšie. Snažím sa ukazovať ľuďom s podobnou diagnózou, že treba byt silný a neprestať žiť a tešiť sa zo života“.

Natáčanie klipu bolo celkom náročné. Točilo sa na viac jednozáberoviek a pretože sme sa tam ráno všetci prvýkrát stretli, bolo celkom zaujímavé to celé zladiť, ale nakoniec to dopadlo fajn a dievčatá z tanečnej školy „Outbreak“ boli super svojou energiou a s úsmevom to išlo všetko ľahšie. Najvtipnejšie bolo, že sme asi dva týždne zháňali vozík, na ktorom sa mal ťahať kameraman a nakoniec sme ho ani nepoužili a všetko sa točilo z ruky a držať kameru, ktorá má asi 7 kíl pre sebou pár minút bola celkom posilňovňa a nikto kameramanom nezávidel po 4 hodinách točenia.

unspecified

Zdroj: Mafia Corner