LUNETIC vystúpi na slovenskom turné v sprievode živej kapely.

Český fenomén Lunetic odohrá v novembri tohto roka tri exkluzívne koncerty na Slovensku. Najslávnejšia chlapčenská skupina v našej histórii sa vracia v hudobnom comebacku roka na koncertnú oslavu svojho 20. výročia na scéne v plnej pôvodnej zostave s Martinom Kociánom. Vstupenky predáva exkluzívne Predpredaj.sk: www.predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/lunetic-tour/ 

Skalní fanúšikovia si Lunetic pamätajú z čias jeho najväčšej slávy z vystúpení, na ktorých Vašek, David, Aleš a Martin spievali do hudobných podkladov. Na koncertoch Lunetic sprevádzali tanečníci a členovia boybandu aj sami zvládali popri speve náročné choreografie a akrobatické kúsky vrátane sált a premetov.

Na pripravovanom turné však budú koncerty slávneho boybandu vyzerať inak. Lunetic na nich totiž vystúpi v sprievode živej kapely. S tou sú už dokonale zohratí, keďže už spoločne v tomto zložení absolvovali niekoľko koncertov. Jeden z nich nedávno aj v Bratislave: www.youtube.com/watch?v=1Zx0M-JcfkQ

Lunetic vystúpi vo štvrtok 15. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube, v piatok 16. novembra v prešovskom Encore clube a v sobotu 17. novembra v banskobystrickom klube Ministry of Fun.

Vzhľadom na vysoký záujem fanúšikov o slovenské koncerty pridal Lunetic do predaja špeciálne vstupenky, ktoré sú kombináciou vstupu na autogramiádu a vstupu na koncert po nej. Autogramiády budú pred koncertmi v Bratislave a Banskej Bystrici. Uskutočnia sa v deň koncertov, v kluboch, kde sa koncerty odohrajú. Po zakúpení tejto špeciálnej vstupenky budú mať fanúšikovia zaručený vstup na koncert v Bratislave alebo v Banskej Bystrici a zároveň skorší vstup do klubu, kde sa uskutoční autogramiáda pred koncertom. V predaji na exkluzívne dve autogramiády je dohromady iba 200 vstupeniek, 100 v Bratislave a 100 v Banskej Bystrici.

LUNETIC TOUR – 20 ROKOV – SR
15.11. Bratislava – Majestic Music Club
16.11. Prešov – ENCORE the club
17.11. Banská Bystrica – Ministry of Fun

www.lunetictour.cz
www.facebook.com/LuneticOfficial
www.instagram.com/lunetic_official

Zdroj: TS