Lukáš Adamec na koncertoch TANCUJ MI predstaví nové piesne a nielen to! 

Populárnemu slovenskému spevákovi Lukášovi Adamcovi posledné roky ide karta! Po raketovom štarte jeho debutového albumu singlom Horúca láska, má na konte stovky odohratých koncertov, niekoľko úspešných rádioviek, ale aj mnoho hosťovačiek na koncertoch úspešných kolegov. Adamec aktuálne pilne pracuje na druhom albume, ktorého zvuk predstaví na dvoch unikátnych koncertoch v Košiciach a Bratislave. Okrem novej produkcie publiku ponúkne i hudobné prepojenia so svojimi hosťami.

Lukáš Adamec , rodák z Košíc, sa od vydania svojej prvotiny  teší priazni milovníkov slovenskej hudby. To sa odrazilo na obrovskom dopyte po koncertoch mladého speváka. Publiku ponúka skladby z albumu, ktorý nesie jeho meno.  Rok 2019 sa pre hudobníka stane ďalším míľnikom v jeho sólovej kariére. Na  jarných, špeciálnych koncertoch, predstaví novú produkciu, na ktorej aktuálne pracuje. Košický a bratislavský koncert s názvom TANCUJ MI sa tak stane predzvesťou nového albumu, ktorý uzrie svetlo sveta v ten istý rok. 

Rádiové hity na koncertoch dostanú nový šat, predstavia sa  aj hudobní hostia

Svoje plány s novou produkciou spevák nedávno poodkryl počas  predstavovania unikátnej video verzie singlu Búrka slovami:  „Špeciálne sa teším na skladbu, v ktorej zo seba dáme opäť kus toho nášho kapelného a zároveň slovenského temperamentu.“  Novinku Adamec plánuje zverejniť spolu s videoklipom začiatkom nasledujúceho roka.  V tomto duchu bude nastavený i kompletný  program a dramaturgia koncertov, ktoré idú ruka v ruke s názvom TANCUJ MI. Košický koncert sa uskutoční 22.3.2019 v Kulturparku a 6.4.2019 v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Okrem nového zvuku, Lukáš Adamec a jeho band, ponúkne i notoricky známe hity z jeho prvej štúdiovky. „Pripravujeme aj nové koncertné verzie skladieb, ktoré už fanúšikovia dobre poznajú a na našich vystúpeniach spievajú s nami. Pesničky ako napríklad Horúca Láska, Keď ma raz odsúdia, Dýchaj či Búrka osviežia aj vokalistky, ktoré sme na túto hudobnú udalosť prizvali,“ prezradil spevák.

Prekvapením pre návštevníkov tejto veselej hudobnej udalosti bude niekoľko hostí, s ktorými sa Lukáš predstaví na jednom pódiu.  „Poslednú dobu som absolvoval niekoľko hosťovaní so slovenskými špičkovými hudobníkmi i kapelami.  Bolo pre mňa veľkou cťou zaspievať si s Ivanom Táslerom a jeho IMT Smile, Čekym či Martinom Valihorom a mnohými ďalšími. Tá atmosféra bola úžasná,  inšpirovalo ma to natoľko, že som sa rozhodol aj mojim fanúšikom ponúknuť možnosť zažiť  ochutnávku prepojenia rôznych hudobných vplyvov a talentu, “   priblížil s nadšením Lukáš Adamec.  Mená hostí sa momentálne nachádzajú pod rúškom tajomstva, spevák je však rozhodnutý ohlásiť ich s veľkou parádou už čoskoro.  

Vstupenky na koncerty sú dostupné: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/koncert-lukas-adamec-tancuj-mi-hostia-2019/

Zdroj:  Janka Marczellová, PR manažérka Lukáša Adamca
Zdroj foto: Stana Topoľská