LP vydala nový album, v júli ho predstaví na koncerte v Bratislave

Geniálna autorka a speváčka hitov ako Girls Go Wild či Lost On You – LP – vydala 10. decembra nový album Churches. Novinku promujú single The One That You Love, How Low Can You Go či Goodbye, v slovenskom rádiovom éteri úspešne boduje skladba One Last Time. Na hity aj piesne z nového albumu sa môžu fanúšikovia tešiť na jej bratislavskom koncerte 12. júla 2022. Vstupenky na koncert LP, aj nový album Churches sú v predaji na www.drhorak.sk.

Album Churches vznikol počas pandémie, časoch, aké sme doteraz nepoznali. Aj napriek ťažkému obdobiu, LP nazvala tvorbu albumu krásnym zážitkom a prirovnala ho čerstvej zamilovanosti: „Tento album mi je akoby priateľom. Priateľom, ktorý ma previedol jedným z najťažších období v histórii ľudstva a zároveň náročným obdobím môjho života.“ Churches je šiestym štúdiovým albumom a je na ňom pätnásť skladieb. Ešte pred jeho vydaním zverejnila LP štyri single – The One That You Love, How Low Can You Go, Goodbye, One Last Time, ktoré majú už teraz na konte milióny prehratí na online službách a zneli aj zo slovenských rádií.

LP, vlastným menom Laura Pergolizzi, prerazila v roku 2017 hitom Lost On You, v hudobnej branži bola však hviezdou už roky predtým. Je totiž talentovanou a úspešnou autorkou hitov megahviezd ako Rihanna, Rita Ora, Celine Dion, Christina Aguilera, Cher či Backstreet Boys. Po rokoch písania skladieb pre iných sa LP rozhodla pre vlastnú spevácku kariéru a oplatilo sa. Jej hity ako Lost On You, Girls Go Wild, The One That You Love, ale aj jej novinka The One That You Love, patria medzi stálice rádiových playlistov rádií. Sympatická LP si podmanila aj internet. Len skladba Lost On You má na konte viac ako miliardu vypočutí, každý mesiac si jej skladby na Spotify pustí 4,5 milióna ľudí a na YouTube si jej skladby vypočuje každý deň viac ako 2,6 milióna fanúšikov.

Bratislavský koncert LP sa bude konať v NTC Aréne 12. júla 2022. Vstupenky sú v predaji v Ticketportali, u Dr. Horáka a na Goout.sk. Nový album Churches aj vstupenky na koncert sú v predaji aj na www.drhorak.sk.

Zdroj: TS