Súčasťou vydania LP Piesne na dobrú noc dvojice Robert Pospiš & Martin Sillay môžu byť aj fanúšikovia

Rešpektovaná hudobná a producentská dvojica vydala nahrávku, na ktorej účinkuje domáca hudobná špička koncom minulého roka. Na albume Piesne na dobrú noc pracovali Robert Pospiš & Martin Sillay niekoľko rokov.

Teraz nový materiál konečne vyjde aj ako LP a CD. Vznik fyzickej podoby úspešného albumu môžu fanúšikovia ešte pár dní podporiť prostredníctvom crowdfundingu na nasledujúcom linku: https://www.startlab.sk/projekty/3648-podpora-vydania-lp-platne-piesne-na-dobru-noc/

„Žijeme v digitálnej ére. Všetko sa púšťa, zdieľa, odklikáva. Hudobný album je ale výsledkom sústredenej práce. Práve preto patríme k poslucháčom, ktorí si albumy stále kupujú. Veríme, že ide o symbolickú podporu interpretov, ktorí vďaka streamingu stratili príjmy z predaja nosičov. V Piesňach na dobrú noc sú ukryté naše osobné príbehy. Tie láskavé ale aj tie temné. Starý svet sa stretáva s tým novým a naopak. Tak vnímame hudbu, tak vnímame umenie. Piesne na dobrú noc sa rodili roky. A malo to svoj význam. Potrebovali čas,“ dodáva Robert Pospiš. Autorom obalu je rovnako ako v prípade všetkých singlov nahrávky Jan Skaličan.

„Mali sme v hlavách nahrávku, ktorá by bola plná akustických nástrojov a pulzujúcich zvukov. Počet hostí sa vyvíjal postupne, až sme skončili pri najväčšom počte mien v našej diskografii. Z veľkej väčšiny ide o našich blízkych priateľov. Zvyšok tvoria osobnosti, s ktorými sme chceli spolupracovať už dlhšie a myslím si, že po tomto nahrávaní ich môžeme považovať za spriaznené duše,“ dodáva k očakávanej novinke Martin Sillay. Na ich najnovšom štúdiovom albume Piesne na dobrú noc účinkuje absolútna špička domácej hudobnej scény. Sopranistka Eva Šušková, flautistka Sisa Michalidesová, harfistka Mária Kmeťková, huslista a violista Miloš Valent, violončelista Roman Harvan aj akordeonista Boris Lenko. „Ďakujeme každému fanúšikovi, ktorý podporí vznik LP. Nie je to iba o kupovaní, zbieraní peňazí. Je to gesto. A tie sú v dnešnej dobe mimoriadne dôležité,“ uzatvára Robert Pospiš.

Vypočujte si skladbu Uteká láska svetom: https://www.youtube.com/watch?v=0fNPiRb6lwo
Album Piesne na dobrú noc v ponuke streamingových služieb: https://songwhip.com/robert-pospis/piesne-na-dobru-noc
www.robertpospismartinsillay.sk

TS – REAL MUSIC HOUSE