LETÍM NA LABEFEST!

V Děčíně se od 12. do 13. května kromě multikulturního hudebního festivalu LABEFEST, na němž vystoupí řada známých interpretů (Vojta Dyk a B-Side Band, Majk Spirit, Janek Ledecký, Michal Hrůza, Jaroslav Uhlíř, Rybičky 48, Pekař, ATMO Music a mnoho dalších), uskuteční i adrenalinový festival ADRENALIN CHALLENGE.

Návštěvníci se na něm mohou proletět na laně z protější skály nad řekou až k hradbám zámku. Jelikož místo bude dějištěm zmíněného hudebního festivalu, dostanou se adrenalinoví letci až do backstage LABEFESTU. Mají tak příležitost svůj zážitek obohatit ještě o setkání s vystupujícími umělci. Projížďku nad scénou již absolvoval Kuba Ryba z kapely Rybičky 48 a letos se chystá jeho věrný pobočník Pekař.

„Mám strach z výšek. Ještě několik hodin po letu vzduchem se mi třásly ruce i nohy, to už jsem ale stál na pódiu a měl hrát. Nikdy na ten zážitek nezapomenu,“ vzpomíná Kuba Ryba.

LABEFEST – Smetanovo nábřeží v Děčíně na břehu řeky Labe, přímo pod děčínským zámkem, se 12. května promění v malebný festivalový areál. Ve dnech 12. až 13. května se tam totiž koná tradiční děčínský hudební svátek pro celou rodinu.

Na pódiu se tak během dvou dnů vystřídá řada známých a populárních hudebních osobností. V pátek 12. května odstartuje festival Vojta Dyk spolu s B-Side Bandem a rapová ikona Majk Spirit. V sobotu 13. května pak čeká návštěvníky nabitý program: Michal Hrůza, Janek Ledecký, Jaroslav Uhlíř, objev roku v anketě Český slavík písničkář Pekař nebo kapely ATMO Music a Rybičky 48, jež se na festivalu představí s působivou pyrotechnickou show. Chybět nebude tradiční páteční slavnostní ohňostroj a spousta dalších doprovodných aktivit pro děti i dospělé, na Mariánské louce – dřevosochání, Běláskové klání, a to nejen v rámci současně probíhající ADRENALIN CHALLENGE.

Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích vstupenkadecin.cz a Ticketstream.cz!

Více informací najdete na: www.labefest.cz, www.slavnostidecin.cz nebo jam-pr@email.cz, 773 022 238

Zdroj: LABEFEST