FESTIVAL LABEFEST – DĚČÍN POKRAČUJE V TRADICI.

V nejkrásnějším z festivalových areálů na břehu Labe, na Smetanovo nábřeží v Děčíně, přímo pod děčínským zámkem se 10. – 11.5.2019 koná tradiční velký děčínský hudební svátek pro celou rodinu – FESTIVAL LABEFEST

Po dalším loňském úspěchu festivalu navazují pořadatelé na tradici a i letos pozvali do Děčína špičky populární hudby.  I letos se tedy návštěvníci mohou těšit na spousty dobré muziky.

„ Každý rok se snažíme přivést na Labefest do Děčína interprety zvučných jmen, kteří u nás ještě nevystupovali. Děčín si velká jména zaslouží. Někteří interpreti se k nám na vlastní žádost dokonce vrací. Máme totiž nejen krásný areál, ale i skvělé a věrné návštěvníky.“ Uvedl Igor Bayer, organizátor festivalu.

Na pódiu se tak během dvou dnů vystřídá to nejlepší z české muziky. V pátek 10.5.2019 odstartuje velkolepý program Ben Cristovao a No Name . V sobotu 11. 5. pak program pokračuje v podobě kapel Rybičky 48, Imodium, Sabina Křováková, Th!s s Vojtou Kotkem nebo Olympic!

Chybět nebude tradiční páteční slavnostní ohňostroj a řada dalších doprovodných aktivit pro děti i dospělé, na Mariánské louce – dřevosochání, Běláskové klání, a to nejen v rámci současně probíhající ADRENALIN CHALLENGE.

I letošní ročník dostane šanci doplnit páteční i sobotní program také mladá talentovaná kapela, které mají možnost vybrat sami návštěvníci. LABEFEST tak hledá svůj TALENT! Pravidla budou opět k dispozici na stránkách a facebooku festivalu.

Vstupenky na dvoudenní festival za nejnižší možnou cenu 200,- Kč (bez manipulačních poplatků) lze zakoupit v předprodejních sítích vstupenkadecin.cz a Ticketstream.cz již nyní!

Více informací najdete na: www.labefest.cz, www.slavnostidecin.cz nebo jam-pr@email.cz, 773 022 238.

Zdroj: TS