Lenka Dusilová a Janka Kozáková (Mukatado) zložili spoločný femini duet!

Pred niekoľkými týždňami kapela Mukatado nahrala duet so známou českou speváčkou Lenkou Dusilovou. Fanúšikovia si novú pesničku s názvom Líščie údolie môžu onedlho vypočuť aj naživo. Exkluzívne v premiére ju Janka Kozáková z Mukatada spolu s Lenkou Dusilovou zaspievajú na koncerte kapely O.B.D. 26. júla v Bratislave o 20.00 h. v klube Music Gallery u Dežmára.

Spevák kapely O.B.D. Roman Galvánek sa na pesničke podieľal ako textár, bicie nahral známy bubeník Martin Valihora, ktorý v súčasnosti pôsobí aj v kapele O.B.D. Speváčka Mukatada Janka Kozáková sa priznala, že spolupráca s Lenkou je pre ňu veľmi vzácna.

foto Janka MUKATADO a Lenka Dusilova.jpg

„Poznáme sa už 12 rokov a už dávno som túžila spraviť s Lenkou nejakú peknú skladbu, takéto veci treba nechať plynúť a ja si myslím, že ten správny čas nastal práve teraz,“ povedala Janka z Mukatada. Nie je tajomstvom, že Lenka sa s Jankou Kozákovou a Peťom Dobríkom z Mukatada pozná už niekoľko rokov, dokonca spolu s Davidom Kollerom v roku 2009 pokrstila aj ich debutový album Vo výšinách.

Lenka Dusilová nám prezradila, že na Slovensko chodí veľmi rada. „Do Bystrice se vracím často díky dlouholetému přátelství s Jankou a Peťom z Mukatada. A taktéž mì hodnì baví tahle krajina. Bìhem let, co se s Jankou a Peťom známe, jsme snili o tom, jak by jsme mohli navzájem využít našich potenciálù. Před rokem jsem dotáhla jeden z mých nedotažených hudebních fragmentù, z kterého jsme udìlali krásný femini duet,“ prezradila Lenka Dusilová.

Nová pesnička Líščie údolie sa objaví na druhom štúdiovom albume kapely Mukatado, ktorý vyjde ešte tento rok.

Zdroj: Andrea Pivarciova, manager MUKATADO
Publikoval: Redakcia GREGI.NET