Richie Hawtin po prvykrát v Bratislave!

26. augusta bude vládnuť bratislavskému klubu LOFT – Richie Hawtin. Aj Slovensko sa teda dočká DJského setu krstného otca minimal techna a jedného z najzvučnejších mien elektronickej hudby vôbec.

Richie Hawtin spolu s Carlom Craigom nadviazali na tvorbu techno pionierov Kevina Saundersona, Derricka Maya či Juana Atkinsa a techno, ktoré vzniklo z produkcie druhých troch menovaných v americkom meste automobilového priemyslu v Detroite, exportovali do celého sveta.

Hawtin tiež známy ako Plastikman alebo F.U.S.E žije a tvorí v Berlíne. Bol jedným z prvých, ktorí mali možnosť testovať digitálny DJ systém Final Scratch, ktorý umožňuje ovládať mp3ky z PC alebo Macu pomocou gramofónovej platne.

V roku 2001 vydal mixované CD DE9: Closer to the edit, ktorým od základu zmenil pohľad na djský mix a dal definitívnu odpoveď na otázku: či je DJing ozaj umením alebo len “technickou zručnosťou”.

Bez pochyby jeden z priekopnikov techna a elektronickej hudby odohrá DJ set v klube Loft 26. augusta na akcii Booomerang meets M-nus. Richie Hawtin so sebou privedie aj support v podobe v Berline usadených DJov Barema a Gaisera.

Predpredaj vstupeniek je dostupný online prostredníctvom www.tixy.sk. Prvých 100 vstupeniek je za 20 eur, následne sa cena zvýši na 25 eur. Kapacita klubu je limitovaná.

Prvých 100 ks lístkov za 20 eur, následne bude cena 25 eur.
Limitovaná kapacita klubu.
Začiatok: 20.00 hod.

BOOOMERANG PRESENTS M_NUS
26. 8. 2011, piatok
LOFT! Bratislava, Továrenská 14
RICHIE HAWTIN
GAISER Live
BAREM (After the Storm Album Tour)
Support: Biji & Denia (s.m.i.i.l.e.)

Zdroj: Booomerang
Publikoval: Redakcia GREGI.NET