COUNTRYFEST BOHUNICE 2018: Do Jaslovských Bohuníc opäť zavíta kvalitná country a folk.

Ďalší ročník medzinárodného country festivalu pre celú rodinu prinesie v rámci kultúrneho leta do Jaslovských Bohuníc, okres Trnava, ďalšiu dávku kvalitnej hudby a zábavy pre mladých aj starších.

Toto leto sa v Jaslovských Bohuniciach bude opäť niesť v znamení dobrej hudby. V dňoch 20.-22.7. 2018 sa v príjemných priestoroch prírodného amfiteátra Jaslovských Bohuníc uskutoční nový ročník hudobného festivalu COUNTRYFEST BOHUNICE 2018.

Môžete sa tešiť na kvalitnú dávku country, folku, bluegrassu a akustickej hudby v podaní kapiel ako Robert Kresťan a Druhá Tráva, Žalman a spol., Slniečko,Michal Tučný Revival Plzeň, Bukasový masív a ďalší – no najmä na živé vystúpenie legendárneho IVANA MLÁDEKA a jeho BANJO BAND.

Kvalitný hudobný program budú už tradične dopĺňať rôzne sprievodné podujatia, ktoré sú koncipované tak, aby si v nich “to svoje” našiel každý, bez ohľadu na vek či pohlavie – jednoducho rodinný festival ako sa patrí.

Pre viac informácií o programe, sprievodných podujatiach a možnostiach, ktoré bude pre vás ponúkať stanové mestečko, pozrite sem:

Oficiálny web: countryfestbohunice.sk
Facebook page: https://www.facebook.com/counryfestbohunice/

Zdroj: TS