Countryfest Bohunice je späť, ponúkne opäť bohaté zážitky pre celú rodinu

Po dvoch rokoch prestávky, ktorú si vyžiadala pandemická situácia, sa do Jaslovských Bohuníc vracia obľúbený festival pre celú rodinu. Uskutoční sa v letnom dátume 15.7. – 17.7. 2022 a headlinerom bude Tomáš Klus a jeho Cílová skupina.

Tento rok si Úrad Jaslovské Bohunice opäť pripravil pre (nielen) obyvateľov Trnavského kraja ďalší ročník obľúbeného rodinného festivalu Countryfest Bohunice. Na návštevníkov čaká opäť nabitý hudobný program, spolu s množstvom sprievodných podujatí.

Hudobne sa festival vracia ku svojim koreňom a predstaví kompletne česko-slovenský lineup. Najväčším lákadlom z interpretov sú okrem Tomáša Klusa a jeho Cílovej skupiny (CZ), aj Bystrik banda (SK), Kamelot (CZ), či Michal Tučný revival (CZ) a Vojta Nedvěd s kapelou (CZ).

Oficiálny štart programu je v piatok o 18:30 a jeho záver je naplánovaný na nedeľu ráno, o 6:00. Kompletný plán hudobných vystúpení aj s časmi nájdete na webe: https://countryfestbohunice.sk/novinky/kompletny-line-up-festivalu

Návštevníci sa však rozhodne nebudú nudiť ani mimo koncertov. Organizátori si pre nich pripravili množstvo sprievodných podujatí, medzi ktoré napríklad patrí člnkovanie na rybníku, rôzne súťaže, lukostrelba či novinka – lanové centrum. Nebude chýbať ani deťmi obľúbená dobrodružná cesta, kde spoznajú život indiánov a budú sa môcť povoziť na koníkoch plemena American Pain Horse.

Okrem týchto sprievodných podujatí ponúkne Countryfest Bohunice aj zážitok pre chuťové bunky svojich účastníkov. O to sa postará niekoľko známych prevádzok z okolia Trnavy. Hoci ich mená nie sú jasné, jedno určite je – festivalníci nezostanú o hlade ani smäde. Tí najsmädnejší sa prípadne budú môcť predviesť na súťaži v pití piva.

Kompletný program sprievodných podujatí a ostatných zážitkových akcii festivalu sú ešte sčasti pod rúškom tajomstva a organizátori ho budú postupne odhaľovať s prichádzajúcim dátumom podujatia.

Pre čo najčerstvejšie informácie sledujte oficiálnu Facebook stránku festivalu a jej udalosť:
https://www.facebook.com/counryfestbohunice
https://www.facebook.com/events/1102102210572037

Festival sa bude tradične odohrávať v amfiteátri Jaslovských Bohuníc v okrese Trnava. GPS súradnice pre šoférov sú 48.482372, 17.646942. Pred areálom je k dispozícii veľké parkovisko, treba rešpektovať pokyny organizátorov.

Samotný areál festivalu bude otvorený v piatok (15.7.) od 12:00, až do nedele (17.7.) 15:00, aby sa účastníci mohli čo najpohodlnejšie pobaliť a odísť postupne.

Viac informácií o organizácii a možnostiach ubytovania nájdete na webe: https://countryfestbohunice.sk/info

Zdroj: TS