Laco Lučenič pokrstil debutový album bratislavskej formácie Cosmetica!

Štvrtok 31.05.2012 uviedla do hudobného života svoj debutový album bratislavská formácia COSMETICA. Album „Mantra“, bol nahraný v štúdiu Babylon. Produkovala ho kapela spolu s Jurajom Kupcom. Krstným otcom debutu sa však stala legenda slovenskej alternatívy Laco Lučenič. 
Laco Lučenič
„Úplne geniálne je, keď je kapela vyrovnaná a to je prípad tejto skupiny. To je ich najsilnejší argument, ktorý u mňa pôsobí a pre ktorý môžem povedať, že sa mi to páči. Nie je to postavené na výkone basgitaristu, bubeníka či gitaristu, ale na všetkých a spolu tvoria jeden jazyk, a už teraz majú niečo čo niektorí muzikanti nedosiahnu za celý život a to je vlastná tvár.“, poznamenal krstný otec Laco Lučenič.
Bratislavská kapela COSMETICA, bola založená spevákom Iljom Miškovičom, a svoju cestu na alternatívnej scéne si budovala už dlhodobejšie. Avšak až tento rok je pre kapelu prelomový.Okrem debutového CD, ktoré je v distribúcii celosvetovo (https://www.cdbaby.com/cd/cosmetica) má kapela v pláne jesenné klubové tour po Slovensku. Najbližšie ich môžete vidieť na Dobrom Festivale v Prešove 22.6.2012.
Cosmetica
Zdroj: Cosmetica
Publikoval: Redakcia GREGI.NET