Mudfest 2011: Blatový festival priamo v Bratislave!

Priamo v Bratislave v časti Petržalka na umelom kopci sa v dňoch 1.-3. júla 2011 uskutoční originálny blatový festival pod názvom MUDFEST. Motoristické, športové a hudobné podujatie plné blata a prinesie nadšencom motorizmu a rockovej hudby ten najoriginálnejší, najšpinavší a najbláznivejší spôsob festivalového vyžitia.

Tri dni nabité exhibíciami, súťažami, predvádzacími jazdami automobiliek a hudby potešia každého návštevníka, ktorý si chce vyskúšať ako sa jazdí v ťažkom teréne a hlavne na blate. Registrovaní jazdci a ostatní návštevníci festivalu budú mať takto možnosť vyskúšať si čo všetko ich Off-road, SUV, ATV alebo motorka naozaj zvládne.

Okrem iného vás čakajú adrenalínové exhibície FMX riders, ukážky ťažkej vojenskej techniky v náročnom teréne, preťahovanie vozidiel na blate, kapely ako Beer Society, Rust2Dust, Get Explode alebo Vadim Bušovský a Dorian Gray a na záver každého dňa Rockotéka. Korunku festivalu dostane MISS MUDFEST. Športovci si môžu vychutnať Painball, Let balónom, kåzačky pre nafukovacie kolesá a iné zaujímavé atrakcie ako najpomalší výjazd v blate, šprinty na blate, BMX Jam.

“MudFest je pre Vás ten pravý motoristický zážitok, ktorý zaručuje adrenalín v krvi a absolútne nové zážitky z originálneho letného festivalu.“ Vstupenky sú v predpredaji za cenu 10 € na celý víkend exkluzívne v sieti Ticketstream.

Všetky ďalšie informácie o festivale MudFest 2011 nájdete na oficiálnej stránke festivalu Mudfest.

Mudfest 2011

Zdroj: Mudfest
Publikoval: Redakcia GREGI.NET