Kubánska noc: 18. septembra v KC Dunaj!

Pestrofarebná oslava života s osviežujúcim vánkom exotiky! Ovlažte si svoje tanečné nohy vo vlnách temperamentného hudobného oceánu, v ktorom sa zlievajú rytmy salsy, bolera, cha cha cha, merengue, latinojazzu či mamba. Na mohutnom príboji autentickej kubánskej zábavy sa k nám priplaví kapela Bohemios a tanečnú eufóriu navodia DJi Emeterio a Chocolino. 💃🏻🎶🌊

Bohemios je skupina, ktorej špecialitou sú latino párty. História kapely sa začala písať pri náhodnom stretnutí v Mexiku. Najprv boli Bohemios akustickou skupinou zameranou na folklórnu hudbu Latinskej Ameriky, hlavne son, canto nuevo, trova a balady. Ale onedlho zistili, že publikum si obľúbilo moderné latino rytmy, a tak sa do ich repertoáru dostali reggaeton, salsa, bachata a merengue. Bohemios ako jediní u nás ponúkajú spolu so živým hudobným vystúpením aj tanečnú show, animácie a školu tanca. 

Emeterio je DJ a tanečník pôvodom z Kuby. Na Slovensko prišiel pred viac ako desaťročím a venuje sa nielen klubovému hraniu ako latino DJ, ale aj tanečným kurzom ako lektor. Jeho obľúbenou hudbou je salsa, reggaeton, salsaton alebo merengue.

Chocolino je kubánsky DJ, ktorý okrem toho hrá na gitaru a bubny. Milovník hudby a latino tanca rád zabáva ľudí a ťahá ich na parket kvalitnou selekciou kubánskych rytmov, ktoré dokážu strhnúť aj v moderných časoch.


🗓️ 18. 9. (sobota)
🕘 Štart: 21:00 hod.
🎫 Vstup: 7€
FB event: www.facebook.com/events/980515836135374

Zdroj: KC Dunaj