Kubánska noc: 19.októbra v KC Dunaj!

Pestrý vejár temperamentných štýlov, ktorý nás zaveje na tanečný parket! Señores y señoritas, pridajte sa k nám a povykrúcajte sa na zmes son, cha cha cha, bolero, salsy a merengue! Hrať podľa nášho gusta bude kapela Team Cuba a skvelí DJi Mario a Chocolino.

Team Cuba je kapela, ktorá na čele s charizmatickým kubánskym spevákom Aristarcom Pérezom prezentuje tradičnú kubánsku a karibskú hudbu ako salsa, son, merengue, cha cha cha, bolero či rumba. V ich repertoári nájdeme skladby preslávené kubánskou kapelou Buena Vista Social Club ako Chan chan alebo Guantanamera, ktoré striedajú súčasnou hudbou z Južnej Ameriky.

Mario je DJ, ktorý prišiel do našich končín priamo z Havany. Tento najznámejší kubánsky DJ v Prahe má za sebou nespočetne veľa hraní na festivaloch a v kluboch v Česku či v Rusku. Najradšej hrá skvelé hity salsy, timby a reggaetonu, ale nepohrdne ani bachatou a inou latino hudbou.

Chocolino je kubánsky DJ, ktorý okrem toho hrá na gitaru a bubny. Milovník hudby a latino tanca rád zabáva ľudí a ťahá ich na parket kvalitnou selekciou kubánskych rytmov, ktoré dokážu strhnúť aj v moderných časoch.

19. 10. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 7€
FB event: https://www.facebook.com/events/530522347696161/

Zdroj: KC Dunaj