Kubánska noc: 21. septembra v KC Dunaj!

Ohňostroj melódií a tanečných štýlov, ktorý vás strhne svojou pestrosťou! Prebuďte svoj temperament a vytancujte sa na chytľavé rytmy priamo zo slnečnej Kuby. Do srdca Havany nás prenesie kapela Bohemios, ktorá mieša son, salsu, reggaeton, bachatu a merengue. Na prudko tanečné sety nás zase povykrúcajú autentickí DJi El Rey a Emeterio. 

Bohemios je skupina, ktorej špecialitou sú latino párty. História kapely sa začala písať pri náhodnom stretnutí v Mexiku. Najprv boli Bohemios akustickou skupinou zameranou na folklórnu hudbu Latinskej Ameriky, hlavne son, canto nuevo, trova a balady. Ale onedlho zistili, že moderné latino rytmy prijíma publikum lepšie, a tak sa do ich repertoáru dostali reggaeton, salsu, bachatu a merengue. Bohemios ako jediní u nás ponúkajú spolu so živým hudobným vystúpením aj tanečnú show, animácie a školu tanca.

El Rey je DJ, ktorý je ambasádorom kubánskej hudby v rodnom Albánsku. V súčasnosti pôsobí v Prahe, kde na rôznych parties šíri karibské žánre z Kuby, Puerto Rica, Dominikánskej republiky a Kolumbie. Jeho najobľúbenejšou je kubánska timba, ktorou nás dostane na parket aj na Kubánskej noci.

Emeterio je DJ a tanečník pôvodom z Kuby. Na Slovensko prišiel pred viac ako desaťročím a venuje sa nielen klubovému hraniu ako latino DJ, ale aj tanečným kurzom ako lektor. Jeho obľúbenou hudbou je salsa, reggaeton, salsaton alebo merengue.

21. 9. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 7€
FB event: https://www.facebook.com/events/714732568972186/

Zdroj: TS