Kto vystúpi na Riverside open air?

Před nìkolika dny jsme vás informovali o open airu Riverside, který se uskuteční již příští pátek v areálu Občanské plovárny v Praze. Na své si přijdou jak příznivci kvalitního deep housu, tak fanoušci aktuálního r´n´b a hip hopu. Headlinerem akce je nìmecký Timewriter, druhé stage budou vládnout legendární rappeři Orion a Mike Trafik. Pojďme si (nejen) tyto umìlce blíže představit.

Beefing Point Open-Air Stage

Timewriter – Headlinerem open airu Riverside bude veterán labelu Plastic City, ikona nìmecké deep house music – Jean F. Cochois aka The Timewriter. Na kontì má nìkolik alb a spoustu skvìlých kompilací, singlù a remixù včetnì dnes už legendárních výbìrù Deep Train.

Schwa – Vedle Timewritera vystoupí na Beefing Point Open-Air Stage člen projektu Shades of Gray a majitel labelu Beef Records dj Schwa. S projektem SoG letos vydal loni debutové album Soul Machine, které sklidilo mezinárodní úspìch. Schwa je momentálnì jedním z mála Čechù, kteří ve svìtì současné taneční hudby skutečnì nìco znamenají. Spolupracuje s mnoha zvučnými jmény svìtové taneční scény a jen letos už stihnul hraní v Austrálii, Hondurasu, USA, Itálii, Londýnì, Barcelonì a také na mnoha domácích akcích.  Jeho tracky hrají špičkoví djs z celého svìta.

O support se dále postarají djs Manio, mladý talent Alex Neivel, majitel Tribal Vision Records Slater, Pat Heart, Fatty M, Biodan, Max Om a brnìnský Elio.

Jeden ze supportujících djs Alex Neivel & Dj Schwa společnì nedávno vydali EP na legendárním americkém labelu Large Music. EP ke koupi: https://www.beatport.com/release/le-clan-ep/925661

Pokud chcete dostávat pravidelné informace o akci Riverside, kliknìte na http://www.beefrecords.net/lists/?p=subscribe&id=11


Purple Rain RnB & Hip Hop terrace Stage

Orion a Mike Trafik – Příznivce hip hopu a rnb potìší především druhá stage, která bude ve znamení tìchto stylù. Vystoupí zde ti nejpovolanìjší zástupci z domácí scény zastupující label Bigboss. Chybìt nebude rapper a textař formace Peneři strýčka Homeboye Orion, který je mimo jiné držitelem ceny Andìl pro rok 2006 v kategorii hip hop & r’n’b album za desku Terirorium II.

Kromì Oriona se představí i další ze členù PSH Mike Trafik, který se rovnìž vìnuje sólové kariéře a spolupracuje s mnoha českými a slovenskými umìlci.

Tyto dva matadory doplní Dj Double J a Doemixxx.

Předprodej za 100 kč: https://www.ticketpro.cz
Facebook profil: https://www.facebook.com/RiversidePrague
Potvrď svou účast na Facebooku: https://www.facebook.com/events/264847796950579/

528120_486290121385608_330808278_n.jpg

Zdroj: Riverside open air
Publikoval: Redakcia GREGI.NET