Robí bordel a nič ho nezastaví. Kto je to?

Dnb.sk opäť prináša do Subclubu legendárne Lifted sessions! Druhý diel tejto značkovej tancovačky predstaví v piatok 26.9.2014 vôbec po prvýkrát na Slovensku nový objav vydavateľstva Lifted – dja a producenta Memtrixa.

Oscara Rawlinsona, pôvodom z anglického Kentu, svet drum and bassu pozná pod umeleckým pseudonymom Memtrix.

mat

Meno si vybudoval ešte skôr ako dosiahol plnoletosti. Osemnáste narodeniny oslávil už ako uznávaný člen Lifted teamu. S tučným arzenálom vlastnej produkcie sa nezastaviteľne prediera na vrchol. Že s ňou v Subclube narobí poriadny bodrel, nikto nepochybuje :).

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/126356945″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

DJská a producentská dvojica Matzet & Tajfun z Považskej Bystrice tiež nepatrí medzi milovníkov poriadku na tanečnom parkete. Chlapci ho vedia poriadne „zasviniť“ ;-). Ich zvukom je neurofunk, minimal, experimental hip hop a deep. Svoje špinavé beaty po tebe hodia aj rezidenti Matis s Huspim.

Príď v piatok 26.9. do Subclubu urobiť poriadny bordel! Pomôže ti headliner z UK a štvorica domácich DJov. Originálnu projekciu a laser pripravia NoisvizioN VJs. To všetko za 5 EUR do 23:00, potom o EURo viac.

Info o akcii a súťaže o voľné vstupy aj na Facebookovej stránke akcie!

Memtrix@Subclub_plagat_web850

Zdroj: Silwer