Kristína: Tak si pustím svoj song!

Tak si pustím svoj song, odporúča Kristína vo svojom aktuálnom rádiovom singli zaručený návod, ako si za každých okolností vylepšiť náladu. Mladá speváčka stavila s autormi skladby Kamilom Peterajom a Martinom Kavuličom na svieže prepojenie medzi textom a melódiou, čím potvrdzuje starú dobrú pravdu, že hudba lieči.

Hoci pieseň sa do éteru dostala ešte pred vydaním druhého albumu V Sieti ťa mám, správny čas na jej nasadenie prišiel práve v týchto letných prázdninových dňoch, kedy by mali dominovať zábava, pohoda a pozitívna nálada. „Skladbu Tak si pustím svoj song hráme pravidelne na koncertoch a som rada, že aj rádia si ju vybrali ako ďalší singel z môjho albumu. Napriek tomu, že od jej nahrania v štúdiu už ubehol nejaký čas, stále na mňa pôsobí pozitívne. Myslím si, že nie som jediná, komu jeho obľúbená pieseň v rádiu dokáže vylepšiť náladu, preto sme sa aj my snažili urobiť skladbu, ktorá prinúti ľudí vypnúť a popritom si zatancovať si, zaspievať, jednoducho uvoľniť sa,“ vysvetľovala Kristína.  

Ďalšiu mincu pridáva skladbe klip v réžii fotografa Ľuba Špirka, ktorý zvolil absolútne jednoduchú scénu s bielym pozadím, kde mohol vyniknúť Kristínin šarm a bezprostredné autentické reakcie na text piesne. „Počas nakrúcania sme sa v prvom rade veľmi dobre zabávali. V klipe vystriedam viacero účesov, ku ktorým som sa snažila prispôsobiť aj moje pózy pred kamerou. Konečný výsledok nás milo prekvapil a mňa len teší, že aj s odstupom času cítim z videa radosť a pohodu,“ uviedla Kristína.

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET