Kristína šíri optimizmus v novom singli „Život je vždy fajn“!

Speváčka Kristína pripravila fanúšikom na leto príjemné prekvapenie. Slovenský éter optimisticky naladila s novým singlom „Život je vždy fajn“!  S autorským tandemom Martin Kavulič a Kamil Peteraj nahrala Kristína skladbu v dvoch verziách – rádiovej aj tanečnej.

„Život je vždy fajn, tak sa z neho teš…!“ Tak znie refrén novej skladby šarmantnej speváčky Kristíny s výstižným názvom „Život je vždy fajn“. Kristína si ho vychutnáva plnými dúškami a optimizmom zaplavila už aj slovenský éter.

„V pesničke je obsiahnutá moja filozofia, veľmi som sa stotožnila s textom. Dá sa povedať, že je to najpozitívnejšia pieseň, ktorú som urobila. Teším sa a verím, že ňou poteším aj ľudí. Verím, že ich povzbudí a život budú brať viac s ľahkosťou.“ Nadšene opisuje Kristína.

Nový singel nahrávala Kristína v súkromnom štúdiu v Košiciach. Autorsky sa ho opäť ujal zohratý tandem Martin Kavulič – Kamil Peteraj.

„Na Kristíne je úžasné to, že má optimizmus v sebe jako dar. Táto pieseň je jednou z najoptimistickejších, aké sa mi podarili. Myslím si, že jej sadla, že je v nej výraz radosti zo sveta, v ktorom počujeme denno-denne samé zlé správy. Skladba je akousi výzvou, aby ľudia brali život trocha ľahšie. Pretože nič krajšie ako život nie je, venujme sa mu preto. Ak sa ľudia nevedia tešiť zo života, tak si ho vlastne kazia.“ Vysvetľuje textár a básnik Kamil Peteraj.

Kristína nahrala dve verzie skladby – rádiovú a tanečnú, ktorú fanúšikovia nájdu na youtube. Martin Kavulič na nej spolupracoval s mladým českým producentom Jay Blackom, ktorý študuje na Univerzite v Oxforde. O mastering tanečnej verzie singlu „Život je vždy fajn“ sa postaral Stuart Hawkes z vyhláseného masteringového štúdia Metropolis v Londýne.

„Text tejto piesne som si vybral z viacerých, ktoré mi Kamil Peteraj poslal. Aj mňa oslovila pozitívnou náladou, ktorú jej dodáva text. Melódia sa mi potom skladala ľahšie. Je to pozitivna pesnička, ktorá by si mohla nájsť poslucháčov. Urobili sme ju v dvoch verziách. Jedna je tanečná, druhá klasická gitarovka. Cítil som, že môže dobre vyznieť v jednej aj druhej podobe.“ Opisuje proces tvorby autor hudby Martin Kavulič.

Rovno zo štúdia sa Kristína vrhla na koncertovanie. V lete ju čakajú festivaly na Slovensku aj v Českej republike.

„Leto mám nabité koncertami, preto nemám čas na dlhšiu dovolenku. Aj keď slnko aj more zbožňujem. Mám v pláne oddychovať aspoň pár dní vo Vysokých Tatrách a tiež chcem s priateľmi nejaký čas stráviť na chate na strednom Slovensku.“ Plánuje si leto v duchu piesne „Život je vždy fajn“ krásna Kristína.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Martina Nemčeková