Kristína rozdáva Jabåčko v raji!

Speváčka Kristína sa ocitla v raji a rozdáva JABÅČKO! Presne to je názov pripravovaného klipu talentovanej speváčky. Skladba bude zároveň i pilotným singlom jej nového, v poradí už tretieho albumu. Okrem sexi speváčky sa v klipe predstavia aj tanečníci z folklórneho súboru SĽUK.

Mladá speváčka, ktorej sa už nejedenkrát podarilo chytiť poslucháčov do siete túžob a prianí, sa tento krát namiesto „Pri oltári“ predstaví v raji. Práve sem totiž umiestnila dej najnovšieho klipu, ktorý práve nakrúca. Kristína spolu s viacerými tanečníkmi rozohrá príbeh plný vášne, citu i nenaplnenej lásky.

„Pesnička Jabåčko je v podstate celá o láske. Zobrazuje vzťah dievčaťa a chlapca. Je to téma, ktorá sa dotýka všetkých, ktorí už nejakú lásku vo svojom živote zažili. Bude to taký príbehový videoklip s jabåčkom ako symbolom, ktoré je nahryznuté z oboch strán a aj keď bolo krásne, nechutilo nám…“ Prezradila šarmantná Kristína.

Kristina Jablcko

Na videoklipe sa usilovne pracuje už štyri mesiace. Okrem Kristíny v ňom uvidíme aj tanečníkov z folklórneho súboru SĽUK. Nebudú chýbať ani svalnatí mladí muži, ktorí účinkujú v muzikáloch a v divadlách.

„So SĽUK-om spolupracujem veľmi rada. V klipe sa zamilujem do hlavného tanečníka Davida Schimmera. Časom sme sa stali veľmi dobrí kamaráti. Je perfektný a úžasne si s ním rozumiem. David je veľký profesionál. V niektorých situáciách som mala pocit, že on vedie mňa. Bolo na ňom vidieť, že na scéne stojí skoro každý deň!“ Neskrývala nadšenie Kristína.

Klip „Jabåčko“ sa nakrúcal v Bratislave v produkcii štúdia HomeMedia Production. Réžiu filmového dielka si zobrali na starosť Mayo Hurajt a Ondrej Štelbaský, ktorí pre Kristínu nakrútili už tri videoklipy „V sieti ťa mám“, „Life Is a Game“ a „Pri oltári“.

„Klip bol produkčne náročný, využívali sme technológie zahraničných produkcií. Klip bude z časti hraný a z časti animovaný. Musím povedať, že Kristína nám už po štvrtýkrát ukázala, že je nielen výborná speváčka, ale aj herečka.“ Opisuje režisér Mayo Hurajt.

Hudbu k skladbe „Jabåčko“ má na konte Martin Kavulič. O text sa postaral ostrieľaný poet Kamil Peteraj. Skladba má tanečný nádych obohatený o folklórne motívy. Zaznie v nej dokonca cimbal i harmonika. Na skladbu „Jabåčko“ sa môžete tešiť už čoskoro v slovenských aj českých rádiách.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Pulbikoval: Redakcia GREGI.NET