Kristína nadchla fanúšikov v košickej Historickej radnici.

Kristína odštartovala 2. apríla sériu svojich koncertov na Slovensku. Vo vypredanej Historickej radnici  v Košiciach zaspievala najväčšie hity, na ktoré reagovalo publikum od prvej skladby spontánne a pozitívne. 

Úzke puto medzi mladou speváčkou a jej fanúšikmi bolo cítiť pri každej piesni. V refrénoch V sieti Ťa mám, Horehronie, Ešte váham… si mohla víťazka Eurovízie 2010 vybrať pokojne voľno, pretože ľudia spievali s ňou a bolo viac ako jasné, že vzájomné sympatie si užívajú aj umelci na pódiu.

Výborná atmosféra získala intímny nádych počas akustického setu, kedy Kristína zaspievala piesne Anjeli lietajú nízko, Tajná láska a Odpúšťam. Emotívny zážitok v dojatých tvárach znásobili aj svetelné efekty, čím len umocnili posolstvo skladieb. V prvom rade sa teším, že hneď prvý zo série koncertov som začala na východnom Slovensku. Koncert som si užívala po boku s úžasnými muzikantmi a výborne naladeným  publikom. Už teraz sa teším na ďalšie koncerty v Michalovciach (18. 4.), Humennom (10. 5.) a Novom Meste nad Váhom (24. 5.),“ vyznala sa Kristína.  

Košický Galakoncert potvrdil, že Kristínine piesne oslovujú všetky vekové generácie od najmenších fanúšikov až po tých, ktorým vek ukryl životnú múdrosť do šedín. Hodina a pol v priestoroch Historickej radnice v spoločnosti hitov zo všetkých troch albumov Ešte váham, V sieti Ťa mám a Na slnečnej strane sveta ubehla ako voda v rieke.

Bodkou za koncertom bol nielen prídavok Viem, lebo viem, ale aj autogramiáda, v priebehu ktorej rozdala Kristína s úsmevom desiatky podpisov. „Môžem prezradiť, že okrem koncertovania pracujem momentálne v štúdiu na mojom novom letnom tanečnom singli, na ktorý sa môžu fanúšikovia tešiť už v najbližších dňoch. Jeho názov je Život je vždy fajn a prinesiem v ňom silné pozitívne posolstvo,“ prezradila s úsmevom Kristína.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.