Kristína má nový klip k skladbe „Number one“, v ktorom si zahral aj Karol Kotlár z Tanca snov!

Kristína je „Number One“! Tak sa volá titulná pieseň novej českej komédie „Život je život“. Krásna speváčka predstavuje sexi nový klip, v ktorom si zahral jej tanečný partner Karol Kotlár zo šou Tanec snov!

Šarmantná Kristína svoje herecké schopnosti predvádza nielen v klipe „Number one“, ale aj vo filme „Život je život“. Vo videoklipe rovnako ako vo filme zvádza známeho českého herca Ondřeja Vetchého! Kristína si splnila herecký sen a pokračuje v obrovskom pracovnom nasadení. Pre fanúšikov plánuje množstvo koncertov aj nové skladby!

Nový sexi videoklip krásnej speváčky Kristíny je na svete! Klip nakrútila Kristína k svojej prvej filmovej skladbe s názvom „Number one“. Fanúšikovia si v ňom užijú spevácke aj herecké výkony pôvabnej Slovenky ešte pred premiérou novej českej komédie „Život je život“. V novinke režiséra Milana Cieslara sa oceňovaná speváčka  predstaví v úlohe krásnej policajtky po boku známeho herca Ondřeja Vetchého. Česká herecká osobnosť účinkuje zároveň aj v klipe k titulnej piesni filmu „Život je život.“  Kristíne sa vďaka českej komédii a skladbe „Number one“ splnilo niekoľko snov!

„Na nakrúcanie videoklipu som sa naozaj veľmi tešila, pretože naspievať  titulnú skladbu k filmu a hrať vo filme patrilo medzi moje sny, ktoré sa mi postupne splnili.  Nakrúcanie klipu bolo zaujímavé aj tým, že som sa vrátila do priestorov jednej z najluxusnejších reštaurácii v Prahe, kde sa filmovali scény z komédie „Život je život“. Tieto priestory vybral režisér videoklipu Honza Chramosta a myslím, že zvolil správnu cestu.“ Teší sa Kristína.

Vychytená speváčka nakrúcala klip v Prahe v neskorých nočných hodinách a pri náročnom účinkovaní v šou Tanec snov. V novom klipe k skladbe „Number one“ sa dokonca objaví aj tanečný partner speváčky, Karol Kotlár. Kristína sa napriek vyčerpaniu z priazne fanúšikov veľmi teší.

„Nakrúcanie bolo náročné, pretože sa točilo v Prahe a v nočných hodinách. Na konci videoklipu si zahral aj môj tanečný partner  z relácie Tanec snov Karol Kotlár, ktorému som tým splnila jeden z jeho snov. Keďže sme sa počas šou lepšie spoznali a náhodou sme  potrebovali obsadiť jedného pekného muža na záver do videoklipu, navrhla som ho režisérovi Chramostovi. Karol bol príjemne prekvapený a mal obrovskú radosť aj napriek tomu, že sa nakrúcalo až do piatej o rána.“ Smeje sa Kristína.

SAMSUNG CSC

V klipe sa objavia aj originálne zábery z filmu „Život je život.“ Kristína sa ako herečka predstaví v horúcich aj v akčných scénach filmu režiséra Milana Cieslara. Prvá filmová skladba Kristíny s názvom „Number one“ zaznie na konci komédie „Život je život“.

„Potešilo by ma, keby som mohla opäť naspievať pieseň k filmu či k rozprávke a takisto by som si opäť rada zahrala. Veľmi ma to baví, keď som dostala rolu policajtky, bola som v taktom očakávaní, nevedela som, akých ľudí stretnem, ako sa budem v roli herečky cítiť. No musím povedať, že ma to chytilo. Ďakujem režisérovi filmu Milanovi Cieslarovi za príležitosť, dôveru a možnosť pripraviť titulnú skladbu s mojim autorský tímom.“  Uzavrela Kristína.

Kristínu teraz čaká slovenská a česká premiéra filmu „Život je život“. Speváčka zároveň plánuje pracovnú cestu do Belehradu, množstvo koncertov a nahrávanie nových skladieb. Speváčka, ktorú miluje slovenské aj české publikum, vydala minulý rok prvú výberovku s názvom „Tie Naj“! Exkluzívny album predstavuje obdobie od začiatkov až po súčasnú tvorbu Kristíny. Na výberovom albume ocenenej speváčky nájdu fanúšikovia najväčšie hity ako „Horehronie“,  „Pri oltári“, „ V sieti ťa mám“, „Stonka“, „Jabĺčko“ a mnoho ďalších. CD obsahuje aj skladby, ktoré na žiadnom albume ešte nevyšli ako „Ovoňaj ma ako ružu“, „Rozchodový reggaeton“, či nové skladby „Navždy“ a „Ta Ne“. Kristína má zároveň za sebou úspešné československé turné Horehronie Tour 2014. Všetky informácie o novinkách nájdete na www.kristinamusic.sk, www.facebook.com/kristinapelakova.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Marián Kavulič