Z Grammy rovno na filmové plátno, Sarah C boduje v USA!

Meno Sarah C za posledný mesiac zarezonovalo celým Slovenskom a to najmä kvôli jej účasti na prestížnych oceneniach Grammy.  Po jej minuloročnom vystúpení na Times Square/  Sarah Caroline (@sarah_c_music) • Fotky a videá na Instagrame sa mladý talent ukázal po boku svojho uznávaného producenta a manažéra Mannyho Mirajesa na červenom koberci. No tesne predtým stihla v LA natočiť vizuál k jej novej skladbe “Number One” .  

Mladá speváčka potvrdzuje, že sa hudobne zlepšuje od skladby ku skladbe. Aktuálne boduje s novou skladbou “Number One”, ktorá vznikla v produkcii s jej manažérom Manny Mijaresom, ktorý pracoval s hviezdami ako Snoop Dogg či Kelly Rowland známej zo skupiny Destiny Child. Sarah preto využila svoju návštevu v LA, kde vycestovala na pozvanie svojho manažéra na odovzdávanie prestížnych ocenení Grammy nielen na natáčanie nového klipu, ale prijala ponuku rovno aj si zahrať v pripravovanej mini sérii “I hate Pirates”.

Grammy vs. Herecká príležitosť

Hneď po Grammy odletela Sarah do Madridu, kde nakrútila svoj prvý krátky film pre Amazon Prime. „Toto bude prvý diel z trojdielnej série I Hate Pirates. Je to o mladej partii, ktorá išla na výlet do Španielska a ktorú po čase začne strašiť duch slávnej pirátky Jeanne de Clisson. A tú pirátku budem hrať ja, ducha, ktorý bude krásny aj strašidelný. Mám krásne kostýmy, tak sa veľmi teším,“ hovorí nadšene Sarah, ktorá keď bola mladšia, hrala v tanečnom seriály pre deti Tani, tani s Nely. „Samozrejme, že by som bola vďačná za každú hereckú príležitosť v divadle alebo vo filme. Je to umenie, ktoré veľmi milujem, robím už dlhšie dabing, ktorý si veľmi užívam, pretože sa tam hráte so silou hlasu, s akcentom, pocitmi. Herectvo je pre mňa ešte neobjavená studnica skúseností, určite to chcem skúšať – film, seriál alebo aj muzikál. Teraz som bola na konkurze do muzikálu, tak uvidíme, či som bola úspešná”, prezradil mladý talent.

Buď “Number ONE”

Jej skladby vypovedajú vždy o niečom k čomu ma veľmi blízko, chce motivovať nielen svojich rovesníkov, ale aj ostatné decká, aby sa hýbali, nielen sedeli pred počítačom, venovali sa sebe a nedali priestor šikane, ktorá poslednú dobu rezonuje na slovenských školách. Skladba vznikla v produkcii Mannyho Mirajesa, klip však nestíhal natočiť, takže zhodou okolností sa v tom čase nachádzal hudobný producent a coach ADiss, ktorý  im s vizuálom pomohol, no finálny výsledok však doťukol Nemtudov Ateam, ktorý spolupracuje so Sarah od jej začiatkov.

“To si ty a vždy budeš  – pre seba číslo jedna /number one/. Aj keď ešte len dospievam, uvedomujem si svoju energiu a aj to, že sa z dievčaťa stáva žena. Preto aj vnímam silné ženy v mojom okolí a inšpirujem sa nimi. Text je tentokrát vyspelejší a viem, že na takéto texty mám ešte čas, ale s Mannym sme tentokrát chceli skúsiť niečo iné ako predtým. Odkaz v skladbe je jasný – Buď silnou ženou, ktorá je nad tými všetkými problémami, ktoré sa nám dejú. Byť pre seba tou najdôležitejšou osobou lebo keď my sami nebudeme so sebou spokojné, nebudú s nami ani najbližší. Milujem túto pieseň, pretože je pravdivá. Takže som veľmi rada, že vám môžem predstaviť môj druhý americký singel s názvom NUMBER ONE. Hudbu sme vytvorili v Los Angeles a videoklip sme nakrútili na móle Santa Monica a v centre LA”, uzatvára Sarah C.

sarahcofficial | Instagram, TikTok | Linktree
https://youtu.be/LBg5HVsvjyY?si=SW8vjHPxnrzIoeGh
https://youtu.be/frk-rjg44_w?si=oQSG9sIohePEP-jb
https://youtu.be/MEREfbWNtVg?si=_nc_6U0HDVE8Cb1m
https://www.instagram.com/sarah_c_music/
Manny Mijares (@mannymijares) • Fotky a videá na Instagrame

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ