Kristína Krajčírová: Učarovali jej kozmonauti!

Pristalo by im to! Najkrajšia Slovenka roku 2012 Kristína Krajčírová by sa po boku šikovného kozmonauta nechala pokojne nahovoriť aj na let do vesmíru.

Hoci zatiaľ zostáva nohami pevne na zemi, v sexi kozmonautickej uniforme si vedľa neho aspoň zapózovala. „Kozmonautov považujem za veľmi príťažlivých mužov nielen preto, že musia mať výbornú  fyzickú kondíciu, ale chce to aj naozajstnú odvahu vydať sa do neznáma.  Cítila by som sa pri nich bezpečne a myslím si, že takémuto mužovi by žiadna žena neodolala,“ konštatovala Miss Slovensko 2012 počas fotenia sa pre Axe Apollo Space Academy, čo je jedinečný projekt hľadajúci odvážnych mužov, ktorým sa môže splniť ich životný sen a vydať sa na dobrodružnú cestu vesmírom.

A môže byť medzi nimi aj Slovák! Prvým predpokladom je registrácia na webovej stránke www.AXEApollo.com, ktorá bude informovať vybraných záujemcov z vyše 60 krajín o ďalšom postupe.

Tí neskôr prejdú tvrdým výcvikom a vyskúšajú si aj parabolicky let či extrémne preťaženie G-Force, akému sú atronauti vystavení počas pristávania. ,,Ja zatiaľ zostávam pevne nohami na zemi, avšak vesmírnu cestu v tejto spoločnosti by som si nenechala ujsť ,“ dodala Krajčírová, ktorej sa pomaly ale isto končí misia Miss Slovensko 2012.

Zdroj: Forza, a.s.