Kozmopolitná N.O.H.A. sa vracia do Bratislavy!

Ich posledné bratislavské vystúpenie otriaslo vypredaným MMC klubom a po utrasení situácie aj vo vnútri kapely sa famózna partička N.O.H.A. s podtitulom Nights Of Hedonistic Adventure opäť vracia do metropoly Slovenska. V klube MMC vystúpia v sobotu 17. decembra!

Nedávne personálne zmeny kapelu posilnili a na čele s pôvodnou speváčkou Minervou už počas leta 2011 všetkých presvedčili, že sú na tom lepšie, ako kedykoľvek predtým. Skupina N.O.H.A. s novým podtitulom Nights Of Hedonistic Adventure sa navyše pustila do nahrávania nového albumu a schuťou koncertujú i naďalej. Podľa slov členov vynoveného združenia, počas tour a v štúdiu kapela pocítila, že sa stále vyvíja, má reálne vízie do budúcna a našla osviežujúci spôsob ako prezentovať svoj zvuk.

Ďalšou dobrou správou je prijatie nového hudobníka do zostavy. Je ním Mike Romeo s karibskými koreňmi a obdivuhodným hudobným vplyvom v Londýne. Aj to sú dôvody prečo sa väčšina členov aj po nezhodách medzi sebou rozhodla vstúpiť do novej éry ich existencie a hrdo predstaviť staronovú značku N.O.H.A. Vstupenky na bratislavský koncert sa za 12,50 eur predávajú v sieti Ticketportal. K dispozícii sú aj VIP vstupenky za 22 eur.


https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=16366

https://www.majestic.sk/sk/event/322

Zdroj: publique s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET