Korn sa vracajú na Slovensko a prinesú so sebou death-metalovú senzáciu Gojira!

Dvojnásobní držitelia Grammy prídu na Slovensko s novým albumom The Nothing. Zakladatelia nu-metalu z kalifornského Bakersfieldu hrali u nás v roku 2017. Bratislavský koncert bol beznádejne vypredaný a fanúšikovia odchádzali nadšení. KoRn sa preto rozhodli 31. mája 2020 vrátiť a prinesú špeciálneho hudobného hosťa – progresívnu death-metalovú kapelu Gojira z Francúzska.

KORN patrí k najpopulárnejším rockovým zoskupeniam na svete a bol založený v roku 1993. Kombináciou metalu, hip-hopu, elektroniky a folku definovali úplne nový žáner a predali doteraz až 40 miliónov albumov. Ich energické koncerty patria k tomu najlepšiemu na svetovej koncertnej scéne.

Skupina vystúpi v bratislavskej AXA aréne NTC na čele s charizmatickým frontmanom Jonathanom Davisom, ktorého budú verne sprevádzať James “Munky” Shaffer, Brian “Head” Welch, “Fieldy” Arvizu a Ray Luzier. Ako špeciálny hosť sa predstaví francúzska progresívna death-metalová kapela Gojira, ktorá je považovaná za najlepšiu metalovú kapelu posledného desaťročia.

Vstupenky si môžete kúpiť od 15. 11. v sieti TicketLive: https://www.ticketlive.sk/sk/event/korn-gojira-axa-arena-ntc-31-5-2020

Zdroj: TS