Koncerty Metronomy a Ghostemanea mají nové termíny; současná situace se dotkne i dalších akcí.

Ještě než vám nabídneme přehled změn v koncertních termínech, rádi bychom vám poděkovali za spolupráci a pozornost, kterou nám věnujete ve stávající situaci. Ceníme si toho, že ve svých médiích pokrýváte překotný vývoj, kterým teď nejen kulturní scéna prochází.

Už dříve odložený koncert amerického rapera Ghostemanea zná nové datum. Do pražského Fora Karlín přijede se svou temnou show 24. ledna 2021. Dobrou zprávu máme i pro fanoušky optimistické indiepopové party Metronomy. V Praze (klub Roxy) je přivítáme již 1. října 2020. Původní vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je měnit, v případě nutnosti je možné je vrátit a to do 29. května. Nové vstupenky jsou již teď v prodeji na fource.cz a u prodejců GoOut a Ticketmaster.

Kvůli nařízení výjimečného stavu se v tuto chvíli odsouvají všechny akce naplánované do 12. dubna. Na nových datech koncertů Davida Keenana, Scarlxrda i Easy Life v současné době pracujeme a věříme, že již brzy oznámíme nové termíny těchto akcí. Původně zakoupené vstupenky si, prosím, ponechejte, budou platné i na nový termín.

Současná pandemie se dotkla i koncertních plánů dalších umělců, kteří měli naplánované jarní evropské turné s tuzemskou zastávkou. Své plány proto mění i IAMX, který měl v Praze zahrát 27. dubna. Na novém termínu koncertu právě teď společně s týmem umělce pracujeme a brzy jej oznámíme. „Kvůli šíření koronaviru se i my obáváme o psychický stav, zdraví a bezpečí našich fanoušků, kolegů i personálu jednotlivých sálů naší akustické tour. Proto jsme se rozhodli posunout všechny zastávky našeho akustického turné. Využijte tenhle čas k odpočinku,“ dodává IAMX s tím, že ho můžete trávit i s jeho novým albem.

Situaci nadále detailně sledujeme. Zdraví fanoušků, umělců i všech, kdo stojí za realizací akcí, je pro nás na prvním místě. V úzkém kontaktu jsme i s týmy dalších umělců, kteří měli v blízké době v plánu zavítat do Prahy. O stavu dalších akcí budeme dle vývoje situace informovat na našich sociálních sítích a webových stránkách. Ještě jednou bychom chtěli poděkovat všem fanouškům i našim partnerům za podporu, trpělivost a pochopení. Těšíme se, až se společně budeme znovu potkávat na koncertech.

Zdroj: TS